fbpx
Search
Search
Stol za tapete | Art-Visum web trgovina

Stol za tapete

138,21  sa PDV

Opis

Stol se ističe svojom funkcijom proširenja koja omogućuje sastavljanje u impresivnu ukupnu duljinu od 300 cm. Ova karakteristika čini ga idealnim ne samo za ljude koji rade u industriji tapetarstva, već i za one koji vole ugostiti goste i organizirati posebne događaje kod kuće.

Izdržljiva aluminijska konstrukcija pruža stabilnost i sigurnost tijekom upotrebe, čineći ga dugotrajnim ulaganjem u vaš radni ili životni prostor. Visina od 78 cm i širina od 60 cm omogućuju ergonomsku udobnost, bilo da stojite ili sedite, što je posebno važno za duže radne sate.

Reljefna mjerna skala na površini stola pruža dodatnu praktičnost, čineći precizno mjerenje brzim i jednostavnim. Ova karakteristika je neophodna za profesionalce koji zahtevaju točnost u svom radu.

Nakon završetka posla, stol se lako može presaviti u kompaktnu veličinu (100cm x 60cm x 8cm), čime štedi prostor i olakšava pohranu. Sa svojih 9,5 kg, lagan je za prenošenje, što dodatno povećava njegovu praktičnost.

Bijela boja stola dodaje dozu elegancije, čineći ga ne samo funkcionalnim, već i estetski privlačnim elementom u vašem prostoru. Neka ovaj stol postane neizostavan deo vašeg radnog ili životnog okruženja, nudeći spoj stila, funkcionalnosti i trajnosti.

Funkcije i Prednosti:

  • Proširenje za dodatni prostor: Zahvaljujući funkciji proširenja, stol se lako može sastaviti u ukupnu duljinu od 300 cm, pružajući dovoljno prostora za svaki posao.
  • Izdržljiva aluminijska konstrukcija: Podupiruća konstrukcija napravljena je od izdržljivog aluminija, što osigurava stabilno postavljanje stola.
  • Visoka udobnost pri radu: Visina od 78 cm i širina od 60 cm pružaju udobnost pri radu, bez obzira koristite li ga za lijepljenje tapeta ili posluživanje hrane.
  • Reljefna mjerna skala: Površina stola opremljena je reljefnom mjernom skalom za precizno i jednostavno mjerenje.

Praktičnost i Pohranjivanje:

  • Sklapajući dizajn: Neiskorišten, stol se može jednostavno presaviti, zauzimajući minimalan prostor (100cm x 60cm x 8cm).
  • Lagan i prijenosan: Sa svega 9,5 kg težine, ovaj stol je lagan i jednostavan za premještanje prema potrebama.

Estetika:

  • Bijela boja: Elegancija bijele boje dodatno pridonosi estetici stola, čineći ga privlačnim dodatkom bilo kojem prostoru.

Dodatne informacije

Težina 9,5 kg
Dimenzije 100 × 60 × 8 cm
Dimenzije

300cm x 60cm x 78cm

Dimenzije sklopljenog stola

100cm x 60cm x 8cm

Težina

9,5kg

Stol za tapete | Art-Visum web trgovina
Stol za tapete
138,21  sa PDV

Pretplatite se na newsletter i dobit ćete kupon u iznosu od 50 eura

Upiši se odmah!