fbpx

GRENKE LEASING ALATA

Inspiracija, profesionalnost i iskustvo
GRENKE_Logo_Slogan_RGB_72dpi (1)

U suradnji s tvrtkom Grenke Hrvatska, možemo Vam ponuditi naš alat i putem Grenke financiranja do 3 godina i tako vam olakšati investiciju i poslovanje! Pored dosadašnjih načina financiranja, od sada vam nudimo još jedan oblik financiranja opreme za pravne osobe putem leasinga.

Prošla su vremena kad je trebalo planirati budžet, izravno kupovati alat putem predračuna i to prije no što se on počeo isplaćivati kroz korištenje. Hitno Vam treba nova rezalica stiropora, bazuka, pumpa, flatbox ili ostali proizvodi iz našeg asortimana?

IMAMO RJEŠENJE! JEDNOSTAVNO, BRZO I FLEKSIBILNO.

Nudimo uslugu financiranja alata za pravne osobe, nabavne vrijednosti već od 550 eura na dalje, a sam postupak rješavanja zahtjeva je jednostavan i brz. Koje su prednosti financiranja opreme putem operativnog najma?

  • Financiranje opreme i niske vrijednosti (već od 4.000,00HRK)
  • Brza obrada
  • Fleksibilnost
  • Trajanje najma za alat je do 36 mjeseci (ovisi o bonitetnoj procjeni najmoprimca)
  • Bez učešća, akontacije ili jamčevine
  • Najamnine se knjiže u trošak i 100% su porezno priznati rashod
  • Fiksna najmanina za cijelo vrijeme trajanja ugovora

Kako unajmiti opremu? Jednostavno! Javite se nama na info@art-visum.hr za izradu ponude i informativni izračun mjesečnog najma.

Mi ćemo poslati upit za financiranje našem partneru GRENKE Hrvatska.
Ukoliko je financiranje odobreno, potpisujete ugovor o operativnom najmu i mi Vam opremu dostavljamo. Nemojte vezati dragocjeni kapital u opremu – investirajte ga u razvoj poslovanja!

Ovakav oblik financiranja u svijetu je poznat već dugi niz godina te predstavlja moderan oblik financijskog rješenja kod najma opreme. Prednost u odnosu na klasični oblik financiranja/kreditiranja je svakako u tome što se oprema koristi dok ima vrijednost te po potrebi zamijeni novom po isteku najma. Korisnik opreme ne opterećuje svoju tvrtku imovinom kao kod klasičnog kredita ili financijskog leasinga, niti u startu ima obvezu angažiranja vlastitih sredstava u bilo kakvom obliku učešća.

Više informacija možete pronaći na www.grenke.hr

Item added to cart.
0 items - 0,00  (0,00 kn)

Pretplatite se na newsletter i dobit ćete kupon u iznosu od 50 eura

Upiši se odmah!