fbpx
Search
Search
Mašina za tapete 60cm

Mašina za tapete 60cm

74,23 

Popust Količina Iznos
2% 2 - 3 2%
3% 3 - 4 3%
5% 5 - 10 5%
10% 11 + 10%

Opis

Mašina za tapete 60cm je izuzetno kvalitetan alat za lijepljenje tapeta i postavlja novi standard u jednostavnosti i preciznosti procesa implementacije tapeta na površinu. Sa svojom kombinacijom nehrđajućeg čelika i otporne ABS plastike, ovaj alat ne samo da je zagarantiorao dugotrajan radni vijek, već i besprekornu funkcionalnost u svakoj situaciji.

Jedna od ključnih karakteristika mašine za tapete 60cm  je jednostavna instalacija zahvaljujući priloženim stezaljkama. Ove stezaljke omogućuju čvrsto i stabilno postavljanje alata za lijepljenje tapeta od 60 cm na radni stol, pružajući sigurnost i preciznost tokom cijelog procesa rada. Bez obzira da li ste profesionalac u industriji ili hobi majstor, ova funkcija čini svaki zadatak lakim i efikasnim.

Podesivi valjak za nanošenje ljepila je još jedna revolucionarna karakteristika ovog alata. Omogućava preciznu kontrolu opskrbe ljepilom, što rezultira ravnomernim nanošenjem ljepila na tapet. Ova karakteristika ne samo da štedi vrijeme, već i osigurava besprekoran izgled tapeta nakon nanošenja.

Integrirani držač role ima ključnu ulogu u očuvanju čistoće radnog prostora. Sprječava neželjeno curenje ljepila na stol za lijepljenje, čuvajući radno okruženje urednim i bez dodatnog čišćenja.

Uz crnu boju koja doprinosi eleganciji alata, ovaj model nudi ne samo funkcionalnost već i estetsku vrednost. Materijali poput nehrđajućeg čelika i ABS plastike čine ga izdržljivim i otpornim na udarce, čime se osigurava dugotrajan radni vek.

Specifikacije proizvoda su precizno definirane prema standardima:

  • Mašina za tapete 60cm je idealna za tapete s rolnom dimenzija 10,05 x 0,53 m
  • Podesivi valjak za nanošenje ljepila,
  • Nehrđajuća posuda za ljepilo,
  • Otporna ABS plastika na udarce,
  • Integrirani držač role

Funkcionalnosti i prednosti:

  • Stezaljke za stabilnost: Uz priložene stezaljke, alat za lijepljenje tapeta od 60 cm može se čvrsto i stabilno postaviti na stol za lijepljenje, omogućavajući preciznost i sigurnost tokom rada.
  • Podesivi valjak za nanošenje ljepila: Zahvaljujući podesivom valjku, opskrba ljepilom se precizno kontrolira, a jednoliko nanošenje ljepila na tapet postaje jednostavno i efikasno.
  • Integrirani držač role: Držač role je inteligentno integriran kako bi spriječio curenje ljepila na stol za lijepljenje, čime se očuva čistoća radnog prostora.

 

Dodatne informacije

Težina 2,6 kg
Boja

Crna

Materijal

Nehrđajući čelik, Plastika (ABS)

Veličina uređaja

Približno 60 cm

Kompatibilno

za tapete u roli do širine 0,53m

Karakteristike

čvrsta kvaliteta, od nehrđajućeg čelika, podesivi valjak za nanošenje ljepila, nehrđajuća posuda za ljepilo, otporna ABS plastika na udarce, integrirani držač role

Težina

2,6kg

Mašina za tapete 60cm
Mašina za tapete 60cm
74,23 

Pretplatite se na newsletter i dobit ćete kupon u iznosu od 50 eura

Upiši se odmah!