fbpx
Rezač stiropora tip 120 PLUSMAX D-1
NAJBOLJA CIJENA

Rezač stiropora tip 120 PLUSMAX D-1

540,30  (4.070,89 kn) sa PDV

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , Oznake , , , , , , Najniža cijena: 587,29 € (4.424,94 kn) sa PDV

Opis

Rezač stiropora i stirodura na vruću žicu tip 120

je inovativan alat dizajniran za precizno rezanje stiropra i stirodura bez ikakvog otpada. Ovaj iznimno praktičan uređaj omogućuje vam da postignete visoku razinu preciznosti pri rezanju, bez obzira na vrstu reza koji vam treba – bilo da je to ravni rez, kosi rez, poprečni rez, dijagonalni rez ili neki drugi.

Princip rezanja na vruću žicu osigurava da rezanje bude glatko i bez ikakvih nepravilnosti. Ovaj uređaj se napaja naponskim izvorom od 230V putem izolacijskog transformatora, koji osigurava vašu sigurnost i zaštitu od strujnog udara. Tako možete biti sigurni da je upotreba ovog rezača stiropora i stirodura sigurna i pouzdana.

Jedna od ključnih značajki ovog uređaja je funkcionalni mjerač koji vam olakšava postizanje ispravnog reza stiropornih ploča pod željenim kutem. Bez obzira na to koliki je kut koji želite postići, ovaj rezač omogućuje rezanje pod kutom od 90 stupnjeva prema bilo kojem oštrijem kutu, pružajući vam potpunu kontrolu nad rezanjem i optimalne rezultate.
Dizajn ovog uređaja je intuitivan i praktičan. Omogućuje vam lako rukovanje i preciznost pri rezanju materijala. Bez obzira na vaše potrebe, ovaj rezač stiropora i stirodura na vruću žicu tip 120 će vam pružiti pouzdanu i učinkovitu metodu rezanja, bez ikakvog otpada.

Uz ovaj vrhunski rezač stiropora i stirodura na vruću žicu tip 120, možete biti sigurni da će vaši projekti biti izvedeni s visokom preciznošću i profesionalnošću. Ne samo da ćete uštedjeti vrijeme i trud, već ćete također dobiti rezultate koji će zadovoljiti vaše potrebe i očekivanja. Ne čekajte, nabavite svoj rezač stiropora i stirodura na vruću žicu tip 120 i iskusite vrhunsku kvalitetu rezanja. Osim što omogućuje rezanje pod različitim kutovima, ovaj rezač također je vrlo praktičan za rezanje materijala različitih debljina. Bilo da trebate rezati tanke ploče ili deblje komade stiropora ili stirodura, ovaj alat će vam omogućiti da to postignete s lakoćom. Bez obzira na vašu specifičnu primjenu, ovaj rezač će vam pružiti visokokvalitetne rezove bez ikakvih nepravilnosti.

rezač stiropora,rezalica stiropora,rezalica za stiropor,rezalica za stiropor njuškalo,rezač stiropora njuškalo,rezač stiropora bauhaus,rezač stiropora pevec,rezalica sa stalkom,rezalica sa prihvatom za skelu,kuka za skelu,rezalica cijena,rezanje stiropora,fasaderski alat,profi alat,kvalitetan alat,alat,rezalica,rezalica za stiropor oglasi,rezalica oglasi,stiropor oglasi,pila,rezanje na žicu,stiroporna žica,bauhaus,pevex,bit promet,bacelic,fasade,etics sustav,stotherm vario,rezač stiropora oglasi,rezač stiropora facebbok,rezalica za stiropor marketplace
Funkcionalnost u svim uvjetima i jednostavno rukovanje
Precizno oblikovanje jamči uštedu materijala
Uređaj je kompaktan, jednostavan za rastavljanje, transport i skladištenje
Učinkovit je i omogućava funkcionalnu uporabu zahvaljujući kvaliteti.

 

Rezač stiropora tip 120 Plusmax D-1

Maks. duljina rezanja 1260 mm
Maks. debljina rezanja 280 mm
Ukupna duljina uređaja 1480 mm
Težina uređaja 15, 5kg
Energetski transformator od 230 / 24V
Frekvencija od 50 Hz
Klasa razdvajanja “B”
IP zaštita  IP44
Snaga transformatora 160 W / 5A

 

-dodatak na lijevoj strani( bočno produženje radne ploče )

-gravirano mjerno polje za još preciznije rezanje

-stalak ili prihvat za skelu ( prema izboru )

 

Dodatne informacije

Težina 19,6 kg

Možda će vam se također svidjeti…

Rezač stiropora tip 120 PLUSMAX D-1
Rezač stiropora tip 120 PLUSMAX D-1
540,30  (4.070,89 kn) sa PDV

Pretplatite se na newsletter i dobit ćete kupon u iznosu od 50 eura

Upiši se odmah!