fbpx
Search
Search
Rezač stiropora na vruću žicu tip 120 D-MAX

Rezač stiropora na vruću žicu tip 120 D-MAX

519,28  sa PDV

Opis

Rezač stiropora na vruću žicu tip 120 D-MAX (i stirodura) na vruću žicu je idealan alat za sve vaše potrebe rezanja materijala od stiropora i stirodura. Bez obzira želite li rezanje stiropora ili stirodura, ovaj uređaj osigurava preciznost i čisto rezanje bez trusnog otpada.

Uz ovaj rezač tip 120 D-Max, možete postići različite varijante rezanja kao što su ravni rezovi, kosi rezovi, poprečni rezovi, dijagonalni rezovi i mnogi drugi. Zahvaljujući principu rezanja na vruću žicu, osigurava se visoka preciznost i glatki rezovi bez gubitka materijala.

Napajanje uređaja odvija se putem naponskog izvora od 230V kroz izolacijski transformator koji osigurava sigurnost od strujnog udara, što čini ovaj uređaj sigurnim za uporabu. Funkcionalni mjerač olakšava postavljanje i rezanje stiropornih ploča pod željenim kutem, dok dizajn uređaja omogućuje rezanje pod kutom od 90° prema bilo kojem od oštrog kuta, osiguravajući puni rez materijala.

Ovaj rezač nudi funkcionalnost u svim uvjetima i jednostavno rukovanje, što ga čini idealnim alatom za različite projekte. Također, njegov kompaktan dizajn omogućuje jednostavno rastavljanje, transport i skladištenje, čineći ga praktičnim za korištenje u različitim situacijama.

Učinkovitost i kvaliteta ovog uređaja jamče optimalnu uporabu i precizno oblikovanje, što rezultira uštedom materijala i postizanjem željenih rezultata. Bez obzira tražite li rezač za stiropor ili stirodur, ovaj rezač na vruću žicu tipa 120 D-Max pružit će vam sve što vam je potrebno za uspješne projekte rezanja materijala.

 

 

Maks. duljina rezanja 1260 mm
Maks. debljina rezanja 280 mm
Ukupna duljina uređaja 1480 mm
Težina uređaja 15, 5kg
Energetski transformator od 230 / 24V
Frekvencija od 50 Hz
Klasa razdvajanja “B”
IP zaštita  IP44
Snaga transformatora 160 W / 5A

-dodatak na lijevoj strani( bočno proširenje radne ploče )

 

Dodatne informacije

Težina 16 kg

Možda će vam se također svidjeti…

Rezač stiropora na vruću žicu tip 120 D-MAX
Rezač stiropora na vruću žicu tip 120 D-MAX
519,28  sa PDV

Pretplatite se na newsletter i dobit ćete kupon u iznosu od 50 eura

Upiši se odmah!