fbpx
Search
Search
Mlaznica za pumpu Columbia

Mlaznica za pumpu Columbia

68,75 

Popust Količina Iznos
2% 2 - 3 2%
3% 3 - 4 3%
5% 5 - 10 5%
10% 11 + 10%

Opis

Mlaznica za pumpu Columbia od nehrđajućeg čelika s aluminijskom pločom predstavlja idealno rješenje za učinkovito punjenje svih flatboxova, hawk gletera i sličnih alata. Zahvaljujući kombinaciji materijala – nehrđajućeg čelika i aluminijske ploče – osigurava izdržljivost i dugotrajnost čak i u zahtjevnim radnim uvjetima građevinskih projekata.

Kompatibilna je s pumpom Columbia, specijaliziranom za istiskivanje materijala u flatbox, što osigurava jednostavnu integraciju s vašom postojećom opremom, te optimalne performanse i kvalitetu završnih radova. Nehrđajući čelik pruža otpornost na koroziju i lako održavanje, dok aluminijska ploča olakšava rukovanje i manipulaciju tijekom upotrebe.

Ova mlaznica omogućuje ravnomjerno i precizno punjenje, što rezultira visokokvalitetnim završnim radom. Jednostavna montaža i praktičan dizajn čine je neophodnim dodatkom svakom setu za finiširanje, pružajući produktivnije radno iskustvo na vašem gradilištu. Ukratko, ova mlaznica je pouzdan alat koji omogućuje profesionalcima u građevinskoj industriji postizanje visokokvalitetnih rezultata s lakoćom i učinkovitošću.

Dodatne informacije

Težina 0,2 kg
Kompatibilno

Columbia Pumpa

Možda će vam se također svidjeti…

Mlaznica za pumpu Columbia
Mlaznica za pumpu Columbia
68,75 

Pretplatite se na newsletter i dobit ćete kupon u iznosu od 50 eura

Upiši se odmah!