fbpx
Search
Search
Vanjski valjak Columbia s teleskopom 120cm

Vanjski valjak Columbia s teleskopom 120cm

215,68 

Dostupno uz narudžbu

Popust Količina Iznos
2% 2 - 3 2%
3% 3 - 4 3%
5% 5 - 10 5%
10% 11 + 10%

Opis

Vanjski valjak Columbia s teleskopom 120cmza knauf zidove predstavlja visokokvalitetni alat dizajniran za precizno poravnanje vanjskog kutnog kuta od 90 stupnjeva. Ovaj valjak olakšava istiskivanje viška materijala ispod trake na učinkovitiji način, istovremeno smanjujući rizik od gužvanja trake i osiguravajući ravnomjernu distribuciju materijala duž kutova. Izrađen je od čvrstog aluminijskog bloka i komponenti od nehrđajućeg čelika, što ga čini izdržljivim i dugotrajnim alatom za profesionalnu upotrebu.

Jedna od ključnih značajki ovog valjka je njegova teleskopska šipka koja omogućuje prilagodbu duljine do 120 cm, što korisnicima pruža veću fleksibilnost prilikom rada na različitim projektima i različitim visinama. Teleskopski dizajn također omogućuje jednostavno skladištenje i transport valjka.

Kada je riječ o kvaliteti, Columbia je postavila visoke standarde. Aluminijski blok i nehrđajući čelik osiguravaju čvrstoću i otpornost na koroziju, što znači da će ovaj valjak izdržati godine intenzivne upotrebe na gradilištu. Također, Columbia pruža jamstvo od 5 godina kako bi korisnicima pružila dodatnu sigurnost i povjerenje u kvalitetu svog proizvoda.

Uz sve navedeno, Columbia 120cm teleskopski vanjski kutni valjak za knauf zidove idealan je alat za profesionalce u građevinskoj industriji koji traže pouzdanu i učinkovitu opremu za rad na završnim obradama. Sposobnost preciznog poravnanja vanjskih kutnih kutova uz praktične značajke kao što su teleskopska šipka čine ovaj valjak nezamjenjivim dodatkom u svakom knauf alatu.

 

Oblik isporuke:

1× kutni valjak

1× teleskop 120cm

Dodatne informacije

Težina 2,5 kg
Jamstvo

5 godina

Namjena

Za utiskivanje trake na vanjskom kutu

Možda će vam se također svidjeti…

Vanjski valjak Columbia s teleskopom 120cm
Vanjski valjak Columbia s teleskopom 120cm
215,68 

Pretplatite se na newsletter i dobit ćete kupon u iznosu od 50 eura

Upiši se odmah!