fbpx
Search
Search
Asgard set

Asgard set

3.065,00 

Dostupno uz narudžbu

Popust Količina Iznos
2% 2 - 3 2%
3% 3 - 4 3%
5% 5 - 10 5%
10% 11 + 10%

Opis

Asgard set za gletanje spojeva predstavljaja novu razinu izdržljivosti i funkcionalnosti u svijetu gletanja, nudeći korisnicima mogućnost visokokvalitetnog rada bez dodatnih troškova. Asgard set pruža sve što vam je potrebno za učinkovito gletanje spojeva i završavanje gipsanih ploča, čineći postupak bržim i jednostavnijim.

Središnji dio ovog kompleta je Mighty Hammer automatska bazuka, dizajnirana s izdržljivošću. Ova moćna bazuka omogućava korisnicima precizno nanositi gipsanu masu na površinu, pružajući glatke i ravnomjerne rezultate. Uz to, set sadrži i 10″ i 12″ Flat Box, koji su ključni za postizanje izvrsnog završetka gipsanih ploča. Ovi flatboxovi omogućuju brzo i učinkovito nanošenje i glačanje gipsane mase, čime se ubrzava proces rada.

Preciznost u radu postiže se uz pomoć 3″ kutne glave, koja ravnomjerno nanosi sloj gipsane mase na uglovima. Ova komponenta je ključna za postizanje profesionalnog izgleda završenih gipsanih površina. Lagani kutni valjak također igra važnu ulogu, čvrsto ugrađujući traku za gipsane ploče u uglove, čime se osigurava čvrsta i dugotrajna veza između trake i podloge.

Pumpe za punjenje i prateći adapteri čine proces punjenja Asgard bazuke, Flat boxa i kutne glave brzim i jednostavnim. Ova tehnološka rješenja omogućuju korisnicima učinkovito upravljanje materijalom, smanjujući gubitak vremena i poboljšavajući cjelokupno iskustvo rada s alatima.

Osim toga, Asgard set dolazi s laganom teleskopskom ručkom koja omogućuje korisnicima dosezanje svakog dijela prostorije bez potrebe za korištenjem štulama. Ova ručka pruža fleksibilnost i udobnost tijekom rada, čime se olakšava rad na većim projektima ili u prostorijama različitih visina.

U zaključku, Asgard alati za gletanje spojeva postavljaju novi standard u industriji gletanja, pružajući korisnicima kombinaciju izdržljivosti, funkcionalnosti i brze učinkovitosti. Bez dodatnih komplikacija, ovaj set omogućuje majstorima da postignu vrhunske rezultate u gletanju gipsanih ploča, čineći proces rada učinkovitijim i zadovoljavajućim.

Asgard set postaje sinonim za visoku kvalitetu i profesionalnost u industriji gletanja.

 

Set se sastoji od:

bazuka

pumpa s nastavcima (gušćji vrat i valva)

produživa ručka

flatbox 18cm

flatbox 25cm

 

Dodatne informacije

Težina 16,8 kg

Možda će vam se također svidjeti…

Asgard set
Asgard set
3.065,00 

Pretplatite se na newsletter i dobit ćete kupon u iznosu od 50 eura

Upiši se odmah!