Mud box set za aplikaciju papirnate trake

MUD BOX SET za apliciranje papirne trake

1.380,63  (10.402,36 kn)

Rigips i knauf alat MUD BOX set je inovativno poboljšanje koje ispunjava prazninu kod apliciranja papirnate trake, ali ima funkcionalne značajke bazuke. Aplikator trake za Rigips i Knauf.

Dostupno uz narudžbu

Opis

MUD BOX je alat koji se koristi za obradu rigipsa i knaufa, a svojim inovativnim dizajnom ispunjava prazninu između bazuke i Delko Zundera. Ovaj uređaj ima funkcionalne značajke bazuka za knauf, a istovremeno nanosi papirnu traku i smjesu za fuge na ravne i unutarnje kutne spojeve.

Jedna od prednosti MUD BOX-a je ta da se može koristiti s kolutovima papirnate trake duljine 75 ili 150 metara.

Jedna od ključnih karakteristika knauf alat za bandažiranje MUD BOX-a je odvojeni kotačić / rezač za stiskanje, koji se upravlja stražnjim komandama. Ovo omogućuje korisnicima da izrežu traku povlačenjem ručke, bez potrebe za skidanjem kotačića sa zida.

Uložak valjka omogućuje nastavak trake nakon odrezivanja, a novi dizajn opruge sprječava savijanje trake. Sve to čini ovaj alat jednostavnim i robusnim, što znači da je lako koristiti i održavati.

MUD BOX SET za Rigips i Knauf ima niz prednosti u odnosu na druge alate, kao što je Delko Zunder. MUD BOX ima veći kapacitet, veći kotačić trake, te rezanu traku i veći doseg. Osim toga, MUD BOX ima i prednosti u odnosu na bazuku, poput manje cijene, manjeg broja dijelova, ručnog punjenja i mogućnosti kontroliranja protoka smjese.

Svi ovi čimbenici čine MUD BOX SET učinkovitim i praktičnim alatom za obradu rigipsa i knaufa.

MUD BOX SET teži samo 2,95 kg i sadrži 1 MUD BOX, 1 zidni unutarnji kutni valjak s izvlačivom ručkom duljine od 1 do 1,6 metara, te 1 zidni kutni zaglađivač od 6 cm s izvlačivom kuglastom ručkom duljine od 1 do 1,6 metara. Sve ove komponente omogućuju korisnicima da brzo i jednostavno obavljaju obradu rigipsa i knaufa, bez potrebe za kompliciranim alatima i postupcima.

Ukratko suha gradnja više nije komplicirana, MUD BOX je inovativni alat koji ispunjava prazninu između bazuke i Delko Zundera, a istovremeno pruža prednosti bazuke i druge funkcionalnosti. Ovaj set je praktičan i učinkovit alat za obradu rigipsa i knaufa koji će vam uštedjeti vrijeme i novac.

MUD BOX SET stroj za bandažiranje sadrži:

  • 1 MUD BOX aplikator
  • 1 zidni unutarnji kutni valjak sa izvlačivim teleskopom 1m do 1,6
  • 1 zidni kutni zaglađivač od 6 cm s izvlačivom kuglastim teleskopom od 1m do 1,6m

Za ostale detalje upitajte ekipu iz Art visum – a

 

 

 

 

Dodatne informacije

Težina 5 kg

Možda će vam se također svidjeti…

Mud box set za aplikaciju papirnate trake
MUD BOX SET za apliciranje papirne trake
1.380,63  (10.402,36 kn)

Budite prvi koji će saznati za naše popuste i nove proizvode

Upiši se odmah!