fbpx
Search
Search
Zelena meta za laser

Zelena meta za laser

5,40 

Nema na zalihi

Opis

Zelena meta za laser je važan dodatak za vaš alatni set, posebno ako koristite laser sa zelenim svjetlom. Ova meta je dizajnirana kako bi unaprijedila vašu produktivnost i preciznost. Opremljena je specijalnom reflektirajućom površinom i magnetima za jednostavno pričvršćivanje na metalne površine poput UD i CD profila, što je čini idealnom za suhu gradnju i montažu tipske konstrukcije.

Koristi se za olakšano uočavanje zelene linije lasera, posebno na neravnim površinama i mjestima gdje se linija lasera može lako izgubiti (poput područja s neujednačenim pločicama ili podova s ispupčenjima ili udubljenjima).

Ima ugrađeni magnet na vrhu koji olakšava pričvršćivanje na metalne površine poput metalnih profila za gipsane ploče. Također, posjeduje specijalnu reflektirajuću površinu. Meta je označena s podjelom u centimetrima i inčima za precizno mjerenje udaljenosti.

Kalibrirana meta s podjelom u centimetrima i inčima omogućuje vam precizno mjerenje udaljenosti i visina, što je neophodno za tesarstvo, zidarstvo i ostale građevinske radove. Njen magnetni sustav omogućuje stabilno držanje na metalnim površinama, dok specijalna reflektirajuća površina osigurava jasnu vidljivost zelene linije lasera.

Ovaj alat nije samo koristan za mjerenje visina, već je nezamjenjiv i kod postavljanja suspenzivnih stropova s maksimalnom preciznošću. Uz zelenu metu za laser, vaše građevinske aktivnosti će biti izvedene s većom točnošću i učinkovitošću.

Neka vaši radovi budu kvalitetniji i efikasniji uz ovaj visokokvalitetni dodatak koji je prilagođen svim križno-linijskim zelenim laserima.

Dodatne informacije

Težina 0,1 kg
Boja

Zelena

Prihvat

Magnet

Kompatibilno

Sa svim linijskim zelenim laserima

Isporuka

1x Zelena meta za laser

Možda će vam se također svidjeti…

Pretplatite se na newsletter i dobit ćete kupon u iznosu od 50 eura

Upiši se odmah!