fbpx
Search
Search
Svrdlo za beton 14/150 x 210 mm

Svrdlo za beton 14/150 x 210 mm

17,13 

Popust Količina Iznos
2% 2 - 3 2%
3% 3 - 4 3%
5% 5 - 10 5%
10% 11 + 10%

Opis

Svrdlo za beton 14/150 x 210 mm Specialist+ Quattro nije samo u njegovoj konstrukciji od trostrukog tvrdog metala, već i u širokoj primjeni u građevinskoj industriji, osobito u suhoj gradnji i fasadama. Ovo vrhunsko svrdlo ne samo da osigurava izvanrednu kvalitetu bušenja čak i kada se radi s najtvrdokornijim armiranim betonom, već također pronalazi široku primjenu u različitim građevinskim projektima.

U suhoj gradnji, gdje su preciznost i snaga od izuzetne važnosti, Specialist+ Quattro svrdlo dokazuje svoju vrijednost. Može se koristiti za bušenje rupa za ugradnju raznih elemenata poput profila, visilica, ili pričvršćivanje elemenata stropova i zidova.

Njegova robusna konstrukcija omogućuje dugotrajnu uporabu čak i u zahtjevnim uvjetima.

Osim toga, ovo svrdlo također je nezamjenjivo sredstvo u procesu pripreme za postavljanje fasada. Buši precizne rupe za pričvršćivanje visećih elemenata, sidara, i ostalih komponenata fasade. Njegova visoka izdržljivost i kvaliteta bušenja jamče pouzdanost i sigurnost u montaži fasadnih sustava.

Specialist+ dizajn Quattro svrdla, s jedinstveno oblikovanom zavojnicom, osigurava učinkovito uklanjanje prašine. To je ključno u suhoj gradnji, gdje je čistoća radnog prostora važna kako bi se osigurala preciznost i kvaliteta ugradnje.

Raspon veličina dostupan za različite potrebe bušenja omogućuje prilagodbu svrdla za različite projekte i zahtjeve. Bez obzira trebate li male rupe za fine pričvršćivače ili veće rupe za robustnije viseće sustave, Specialist+ Quattro svrdlo je pouzdan izbor.

Nabavite svoje Specialist+ Quattro svrdlo i unaprijedite svoje građevinske projekte s visokokvalitetnim alatom koji jamči izvrsne rezultate i dugotrajnu pouzdanost.

Dodatne informacije

Težina 0,15 kg
Proizvođač

Specialist+

Promjer

14 mm

Radna dužina

150 mm

Ukupna dužina

210 mm

Prihvat

SDS+

Možda će vam se također svidjeti…

Svrdlo za beton 14/150 x 210 mm
Svrdlo za beton 14/150 x 210 mm
17,13 

Pretplatite se na newsletter i dobit ćete kupon u iznosu od 50 eura

Upiši se odmah!