fbpx
Search
Search
Specialist + HAMMER

Specialist + HAMMER

53,30 

Popust Količina Iznos
2% 2 - 3 2%
3% 3 - 4 3%
5% 5 - 10 5%
10% 11 + 10%

Opis

Specialist + HAMMER je inovativni adapter za bušilicu koji omogućuje brzu i pouzdanu montažu pvc i čeličnih tipli na metalnim konstrukcijama koje se pričvrščuju na betonske stropove ili zidove. Ovaj adapter kompatibilan je sa svim SDS+ bušilicama, pružajući svestranost i praktičnost u svakodnevnom radu.

Jedna od ključnih značajki Specijalist+ Hammera je njegova patentirana tehnologija koja omogućuje pričvršćivanje tipli do 10 puta brže nego tradicionalnom čekić-metodom.

značajno ubrzava proces montaže i povećava produktivnost, čineći ga idealnim alatom za profesionalce i hobiste.

Osim brzine, Specijalist+ Hammer jamči i pouzdanost pričvršćivanja. Zahvaljujući kvalitetnoj izradi i pouzdanoj konstrukciji, korisnici mogu biti sigurni da će njihove metalne konstrukcije ostati čvrsto i stabilno pričvršćene na betonske površine.

Ovaj adapter posebno je dizajniran za olakšanu montažu metalnih konstrukcija, što ga čini idealnim alatom za različite građevinske projekte.

Bilo da se radi o postavljanju direktnih nosača, visilica, polica ili drugih građevinskih elemenata, Specijalist+ Hammer osigurava brzu i učinkovitu instalaciju.

Korisnici mogu biti sigurni da će Specijalist+ Hammer ispuniti njihove potrebe za brzom i pouzdanom montažom, čineći njihove radove lakšim i efikasnijim.

Svestranost, pouzdanost i brzina čine Specijalist+ Hammer nezaobilaznim alatom svakog majstora ili profesionalca u građevinskoj industriji.

Uz Specijalist+ Hammer, montaža metalnih konstrukcija postaje jednostavna i učinkovita, omogućujući korisnicima da postignu vrhunske rezultate u svojim projektima.

Dodatne informacije

Težina 0,27 kg
Kompatibilno

SDS+

Namjena

Za udarne pvc i čelične tiple

Možda će vam se također svidjeti…

Specialist + HAMMER
Specialist + HAMMER
53,30 

Pretplatite se na newsletter i dobit ćete kupon u iznosu od 50 eura

Upiši se odmah!