fbpx
Search
Search
Špahtla Nela 75mm

Špahtla Nela 75mm

26,00 

Popust Količina Iznos
2% 2 - 3 2%
3% 3 - 4 3%
5% 5 - 10 5%
10% 11 + 10%

Opis

Špahtla Nela 75mm od nehrđajućeg čelika nije samo alat, već vaš pouzdan alat u svim vašim radionicama ili građevinskim projektima. Svojom nevjerojatnom kvalitetom izrade i izdržljivošću, ova špahtla nadmašuje vaša očekivanja i postaje nezamjenjiv alat svakog sloboslikara.

Glavna karakteristika ovog proizvoda je njegova izrada od 100% nehrđajućeg čelika. Taj aspekt ne samo da osigurava izdržljivost, već i garantira otpornost na koroziju i hrđu, čineći ovu špahtlu idealnim alatom za upotrebu u različitim uvjetima i okruženjima.

Ergonomska ručka, obložena plastičnom presvlakom, pruža vam udobnost i olakšava rad, čineći vaše zadatke lakšima i efikasnijima. Bez obzira na trajanje projekta, vaše ruke će ostati udobne i bez umora zahvaljujući radu sa ovom špahtlom.

Dimenzija oštrice od 7,5 cm omogućuje vam preciznost i kontrolu čak i u najdetaljnijim radovima. Bilo da se radi o nanošenju završnih  slojeva ili preciznom oblikovanju, ova špahtla omogućuje vrhunske rezultate s minimalnim naporom.

Proizvedena u potpunosti u Njemačkoj, ova špahtla jamči vrhunsku kvalitetu i pouzdanost. Svaki komad pažljivo je izrađen kako bi odgovorio na vaše potrebe i očekivanja, nudeći vam alat koji će trajati godinama i pružiti vam konzistentne performanse u svakoj situaciji.

Osim toga, zahvaljujući svojoj iznimnoj preciznosti, Špahtla Nela 75mm od nehrđajućeg čelika olakšava sve soboslikarske radove gdje je potrebna vrhunska preciznost na zahtjevnim podlogama. Bilo da se radi o nanošenju tankih slojeva boje ili izravnavanju površina, ova špahtla je neizostavan alat koji će vam pomoći postići profesionalne rezultate svaki put.

 

Dodatne informacije

Težina 0,25 kg

Možda će vam se također svidjeti…

Špahtla Nela 75mm
Špahtla Nela 75mm
26,00 

Pretplatite se na newsletter i dobit ćete kupon u iznosu od 50 eura

Upiši se odmah!