fbpx
NAJBOLJA CIJENA

Set valjka sa teleskopom

111,20  (837,84 kn) sa PDV

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , Oznake , , , , , Najniža cijena: 117,06 € (881,99 kn) sa PDV

Opis

Set valjka sa teleskopom za bojanje koji će vam omogućiti da obavite posao čak 3 puta brže!

Ovaj set uključuje sve što vam je potrebno za profesionalno bojanje velikih površina, osim kante za boju.

 

Prva komponenta je posebna mat poliesterska rola debljine 12 mm, sa plavim prugastim uzorkom. Ova navlaka je izrađena od visokokvalitetnih materijala i pruža vrhunsku pokrivenost i ravnomjerno nanošenje boje.

Druga komponenta je navlaka od tkane mikrofibre debljine 10 mm, napravljena od posebnog baršunastog materijala. Ova navlaka je mekana na dodir i omogućava precizno nanošenje boje na manjim površinama.

Treća komponenta je sa poliamidnom teksturom debljine 14 mm, posebno dizajnirana za bojanje stropa, podova i fasada. Ova rola pruža izuzetno glatko nanošenje boje i osigurava profesionalne rezultate.

Set također sadrži mini aluminijski teleskop koji je rastezljiv od 70 do 130 cm. Ovaj aluminijski teleskop je posebno dizajniran za teško dostupna područja i omogućava vam da dosegnete visoke površine s lakoćom.

Uz to, tu je i lagani podesivi okvir za prihvat jedne od gore navedenih rola ali ga je moguće dimenzionirati od 25 do 50 cm, izrađen od 100% aluminija. Ovaj okvir je jednostavan za korištenje i pruža stabilnost prilikom nanošenja boje na različite površine.

 

Ovaj sveobuhvatni set pruža vam visokokvalitetne alate za brže, efikasnije i preciznije bojanje. Sastoji se od 3 role velike širine, posebnih navlaka različitih tekstura, aluminijskog teleskopa, podesivog okvira za role valjka, prostrane posude za boju i praktične rešetke za cijeđenje.

 

Uz ovaj set, postići ćete profesionalne rezultate i uštedjeti vrijeme prilikom bojanja velikih površina.

Oblik isporuke:

  • 1x poliesterski valjak 12mm
  • 1x mikrofibre valjak 10mm
  • 1x poliamidni valjak 14mm
  • 1x aluminijski teleskop
  • 1x aluminijski okvir za valjak

 

Dodatne informacije

Težina 3 kg
Marka

Rota

Možda će vam se također svidjeti…

Set valjka sa teleskopom
111,20  (837,84 kn) sa PDV

Pretplatite se na newsletter i dobit ćete kupon u iznosu od 50 eura

Upiši se odmah!