fbpx
Search
Search
Kutni valjak za nanos glet mase

Kutni valjak za nanos glet mase

67,60 

Popust Količina Iznos
2% 2 - 3 2%
3% 3 - 4 3%
5% 5 - 10 5%
10% 11 + 10%

Opis

Kutni valjak za nanos glet mase predstavlja neophodan alat za sve vaše završne radove u unutarnjem uređenju. Izrađen je od visokokvalitetnih najlonskih vlakana debljine 18mm, osiguravajući čvrstoću i trajnost u svakom koraku vašeg projekta.

Ovaj kutni valjak omogućuje vam precizno nanošenje glet mase na unutarnje kutove brzo, ravnomjerno i bez ikakvih nepravilnosti ili izbočina. Zahvaljujući svojoj posebno dizajniranoj strukturi, osigurava se besprijekoran završetak svaki put, čineći vaše radove profesionalnima i estetski privlačnima.

Jedna od ključnih prednosti ovog kutnog valjka je jednostavnost čišćenja. Nakon završetka posla, valjak se brzo i lako čisti, što vam štedi dragocjeno vrijeme i olakšava održavanje vašeg alata u vrhunskom stanju za buduće projekte.

Uz oblik isporuke koji uključuje 1x valjak s drškom, imate sve što vam je potrebno za početak rada odmah. Bez obzira jeste li profesionalni majstor ili entuzijastični DIY entuzijast, ovaj kutni valjak će vam omogućiti profesionalne rezultate uz minimalan napor i maksimalnu učinkovitost.

Dodatne informacije

Težina 0,5 kg
Marka:

L'OUTIL PARFAIT

Možda će vam se također svidjeti…

Kutni valjak za nanos glet mase
Kutni valjak za nanos glet mase
67,60 

Pretplatite se na newsletter i dobit ćete kupon u iznosu od 50 eura

Upiši se odmah!