fbpx
Search
Search
Dijamantna kruna za keramiku M14 fi6 mm

Dijamantna kruna za keramiku M14 fi6 mm

9,25 

Popust Količina Iznos
2% 2 - 3 2%
3% 3 - 4 3%
5% 5 - 10 5%
10% 11 + 10%

Opis

Dijamantna kruna za keramiku M14 fi6 mm (svrdlo) predstavlja vrhunski alat koji se ističe svojom sposobnošću da se nosi s izazovima bušenja tvrdih materijala poput keramike, gresa i kamena. Njezina izdržljivost omogućuje dugotrajnu upotrebu bez gubitka performansi. Napredna vakuum tehnologija koja se koristi u proizvodnji ovih svrdala osigurava visoku učinkovitost čak i u najzahtjevnijim uvjetima rada. Osim toga, sposobnost bušenja u suhom i mokrom okruženju pruža veću fleksibilnost i prilagodljivost korisnicima.

Koristeći M14 navojno pričvršćivanje, ova kruna za keramiku osigurava čvrsto prianjanje na brusilicu, što rezultira stabilnim i preciznim bušenjem. Visoke brzine koje pruža brusilica ključne su za učinkovito bušenje rupa bez gubitka kvalitete rezultata.

Kroz njezinu primjenu, korisnici mogu učinkovito i precizno bušiti rupe u različitim tvrdim materijalima, poput keramičkih pločica, gres pločica, kamena i mnogih drugih. Sposobnost bušenja u suhoj sredini posebno je korisna u situacijama gdje je pristup vodi ograničen ili nepoželjan.

Produljenje životnog vijeka svrdla korištenjem vode dodatno poboljšava njegovu trajnost i učinkovitost, čineći ga dugoročnim ulaganjem za profesionalce i hobiste. Uz sve ove karakteristike, dijamantna kruna (svrdlo) ostaje nezamjenjiv alat u arsenalu svakog majstora ili majstora koji se bavi obradom tvrdih materijala.

 

Dodatne informacije

Težina 0,1 kg
Prihvat

M14

Možda će vam se također svidjeti…

Dijamantna kruna za keramiku M14 fi6 mm
Dijamantna kruna za keramiku M14 fi6 mm
9,25 

Pretplatite se na newsletter i dobit ćete kupon u iznosu od 50 eura

Upiši se odmah!