fbpx
Search
Search
dewalt pumpa

DEWALT pumpa

593,75 

Dostupno uz narudžbu

Popust Količina Iznos
2% 2 - 3 2%
3% 3 - 4 3%
5% 5 - 10 5%
10% 11 + 10%

Opis

DEWALT pumpa je vrhunski alat namijenjen efikasnom punjenju bazuka u suhoj gradnji. Kroz svoj inovativni dizajn i visokokvalitetne materijale, ova pumpa pruža izdržljivost, performanse i jednostavnost korištenja koje su neophodne u zahtjevnim radnim okolinama graditeljske industrije.

Jedna od ključnih karakteristika DEWALT pumpe je njezina izrada od vrhunskog anodiziranog aluminija. Ovaj materijal pruža izuzetnu trajnost i otpornost na koroziju, osiguravajući dugotrajnu upotrebu čak i u zahtjevnim uvjetima gradilišta. Osim toga, anodizirani aluminij omogućuje jednostavno čišćenje pumpe, čime se održava njezina učinkovitost i estetski izgled.

Posebna pažnja posvećena je detaljima kao što je gornja ručka od čvrstog mesinga. Ova ručka je posebno dizajnirana kako bi gotovo eliminirala trošenje ležaja, čime se osigurava dugotrajan rad bez potrebe za čestim održavanjem ili zamjenom dijelova. Ovaj detalj čini DEWALT pumpu superiornom u odnosu na konkurentske modele koji koriste mekani mesing koji je podložniji trošenju.

Još jedna važna karakteristika DEWALT pumpe je upotreba uretanske brtve umjesto tradicionalnih gumenih brtvila. Uretanska brtva pruža izuzetnu trajnost i dugotrajnost, što rezultira smanjenim potrebama za održavanjem i produženim vijekom trajanja pumpe. Laboratorijski testiran sklop brtve i čahure jamči pouzdanost i izdržljivost čak i pod ekstremnim uvjetima rada, što korisnicima pruža mir i sigurnost u kvalitetu proizvoda.

DEWALT pumpa također nudi ergonomski dizajniranu ručku koja je duža od standardnih modela. Ova duža ručka pruža bolju polugu i olakšava utovarivanje spoja, što korisnicima omogućuje udobnije i efikasnije korištenje pumpe tijekom radnih aktivnosti.

Važno je napomenuti da je u osnovnu cijenu uključena samo pumpa, dok se dodatni nastavci, poput mlaznice za punjenje flatboxova ili guščjeg vrata za punjenje bazuka, moraju kupiti zasebno. Također, treba imati na umu da DEWALT pumpa nije kompatibilna s gušćim vratovima drugih proizvođača zbog veće duljine, što je važno uzeti u obzir prilikom odabira pumpe i pripadajućih dodataka.

Dodatne informacije

Težina 5 kg

Možda će vam se također svidjeti…

dewalt pumpa
DEWALT pumpa
593,75 

Pretplatite se na newsletter i dobit ćete kupon u iznosu od 50 eura

Upiši se odmah!