fbpx
Search
Search
Level 5 kutni valjak za unutarnji kut

Level 5 kutni valjak za unutarnji kut

426,00 

Popust Količina Iznos
2% 2 - 3 2%
3% 3 - 4 3%
5% 5 - 10 5%
10% 11 + 10%

Opis

Level 5 kutni valjak za unutarnji kut omogućuje vam brzo uklanjanje zračnih džepova i/ili viška spojne smjese iza trake.

Izrađen je za pouzdanu, svakodnevnu komercijalnu upotrebu. Izuzetno precizno izrađen od čvrstog aluminija, ovaj kutni valjak dolazi s novom plutajućom montažom od nehrđajućeg čelika koja osigurava postavljanje trake pod pravim, savršenim kutem od 90 stupnjeva, čak i preko nepotpunih unutarnjih spojeva.

Kotači su montirani koristeći kevlar ojačane ležajeve i teflonske podloške za izuzetno glatko kretanje, s manje trenja na papirnatoj traki  i dugim vijekom trajanja.

 

Ključne značajke:

  • Omogućuje brzo uklanjanje zračnih džepova i viška spojne smjese iza gipsane trake
  • Precizno izrađen od čvrstog aluminija
  • Nova plutajuća montaža od nehrđajućeg čelika osigurava savršen 90-stupanjski kut
  • Kotači montirani s Kevlarom ojačanim ležajevima i teflonskim podloškama za glatko kretanje
  • Ugrađen teleskop 109-183cm

Upute za upotrebu: Nakon ručnog nanošenja gipsane trake ili pomoću “zundera” ili automatske bazuke za nanošenje trake, koristite kutni valjak za čvrsto utiskivanje trake unutar unutarnjih uglova, istovremeno istiskujući višak spojne smjese ili zračne džepove. Počnite kotrljati od sredine trake prema uglovima u sve širem prolazu, koristeći čvrsti pritisak kako biste osigurali da se traka čvrsto uleže. Rezultat će biti pravilan, oštar ugao od 90 stupnjeva u traci s glatkim, ravnim trakama na dvije suprotne stijenke, spremne za premazivanje i završnu obradu.

Preporuke: Preporučujemo čišćenje kutnog valjka prije nego što se spojna smjesa osuši kako bi se izbjeglo stvrdnjavanje unutar valjaka. Također, prije i poslije upotrebe, podmažite valjke s 3-u-1 silikonskim uljem kako biste osigurali glatko kretanje i dugotrajnu upotrebu.

 

Dodatne informacije

Težina 2,5 kg
Marka

Level 5

Možda će vam se također svidjeti…

Level 5 kutni valjak za unutarnji kut
Level 5 kutni valjak za unutarnji kut
426,00 

Pretplatite se na newsletter i dobit ćete kupon u iznosu od 50 eura

Upiši se odmah!