fbpx
Search
Search
Dijamantna ploča Basic 125×1,2×22

Dijamantna ploča Basic 125×1,2×22

9,06 

Popust Količina Iznos
2% 2 - 3 2%
3% 3 - 4 3%
5% 5 - 10 5%
10% 11 + 10%

Opis

Dijamantna ploča Basic 125×1,2×22 predstavlja vrhunski alat za rezanje keramike i kamena. Njezina izuzetna sposobnost omogućuje rezanje bez potrebe za korištenjem vode, čime se olakšava proces rada i pruža brzo i precizno rezanje. Ova ploča ističe se svojom tankom oštricom koja osigurava efikasno rezanje bez gubitka na preciznosti.

Ključna značajka ove dijamantne ploče je njezin dijamantni segment od 10 mm, što znači da je opremljena s segmentom visoke kvalitete koji osigurava dugi vijek trajanja i izdržljivost. Taj segment osigurava da ploča može izdržati intenzivnu upotrebu u različitim uvjetima rezanja, čineći je idealnim alatom za profesionalnu i svakodnevnu upotrebu.

Dodatno pojačanje u središtu ploče je ključna karakteristika koja osigurava veću preciznost i stabilnost tijekom rezanja. To pojačanje pomaže u održavanju stabilnosti ploče čak i pri rezanju tvrdih materijala poput kamena, što rezultira čistim i preciznim rezom bez pucanja ili lomljenja materijala.

S debljinom od samo 1,2 milimetra, ova dijamantna ploča je izuzetno tanka, što je čini idealnim alatom za različite primjene. Njezina tanka konstrukcija omogućuje lako manevriranje ploče tijekom rezanja, što znači da se može koristiti za različite vrste projekata i materijala. Najidealnija primjena je rezanje keramike ili kamena pod kutem od 45°, popularno zvani gerung.

Važno je istaknuti da je ova dijamantna ploča neizostavan alat za svakog keramičara zbog svoje izuzetne učinkovitosti i pouzdanosti. Bez obzira radi li se o rezanju pločica za kupaonicu ili oblikovanju kamena za građevinske projekte, ova ploča pruža visoku razinu performansi i preciznosti.

Dodatne informacije o ovoj dijamantnoj ploči uključuju mogućnost korištenja mokro ili suho, što omogućuje prilagodbu rada prema preferencijama i potrebama korisnika.

Ukratko,  Dijamantna ploča Basic 125×1,2×22  predstavlja vrhunski alat koji kombinira izdržljivost, preciznost i praktičnost, čineći je neizostavnim dodatkom svake radionice ili građevinskog projekta.

Dodatne informacije

Težina 0,2 kg
Veličina

125 mm

Debljina reza

1,2 mm

Unutarnji promjer

22 mm

Suhi rez

Da

Prikladno

Za keramiku, Granit, Mramor, Kamen

Možda će vam se također svidjeti…

Dijamantna ploča Basic 125×1,2×22
Dijamantna ploča Basic 125×1,2×22
9,06 

Pretplatite se na newsletter i dobit ćete kupon u iznosu od 50 eura

Upiši se odmah!