fbpx
aplikator za suhu gradnju,columbia,asgard,level 5,tape pro,mud box,zunder,predator,karbonska bazuka,bazuka,gletanje knaufa,gletanje spojeva na knaufu,rigips,knauf,gkb,gkbi,gkf,knauferski alat,špahtlanje,maleraj,malerski alat,alat,profi alat,majstorski alat,garancija,5 god,vrhunski alat,profi

Columbia karbonska bazuka – Predator

2.993,64  (22.555,58 kn) sa PDV

Dostupno uz narudžbu

Opis

Predstavljamo vam Columbia Predator, prvi karbonski automatski aplikator za papirnatu traku na svijetu.

 

Ovaj precizno izrađen alat je rezultat 38 godina usavršavanja, te je sada lakši od svih ostalih aplikatora na tržištu i otporan na udubljenja. Bez napora će godinama aplicirati papirnatu traku na ravne spojeve i unutarnje kutove.

Prednosti koje dolaze s Columbia Predator aplikatorom su iznimne. Uz mogućnost manjeg povlačenja trake u kutovima i lako uklonjiv poklopac za jednostavno čišćenje, ovaj alat će vas definitivno oduševiti. Bočne ploče izrađene su od nehrđajućeg čelika, dok su bubanj za kabel i poluge otporni na koroziju tijekom cijelog vijeka trajanja.

Jedinstvena Pump Action rezna čahura, koja je patentirana, omogućuje rukovatelju nježno klizanje preko teflonskih ležajeva, izvrsno prianjanje i potezni prsten za rezanje trake. Svaki aplikator dolazi s podesivom kočnicom i brzim otpuštanjem za jednostavnu promjenu trake. Također, titan potezna šipka dodaje stil i oštrinu ovom inovativnom aplikatoru.

Ako se ozbiljno bavite suhom gradnjom i brinete o osjećaju i izvedbi aplikatora, Columbia Predator je pravi izbor za vas. Ovaj vrhunski alat će vas oduševiti svojom kvalitetom i performansama. Nakon što isprobate ovu bazuku, nećete više tražiti dalje. Columbia Predator je vrh vrhova među aplikatorima.

Ovaj aplikator omogućuje nanošenje do 12 rola papirnatih traka duljine 150 metara dnevno, ovisno o vrsti posla (kuće, vile, uredi…). S Columbia Predator aplikatorom možete biti sigurni da ćete brzo i precizno aplicirati traku, bez gubitka vremena ili kvalitete.

Značajke ovog iznimnog alata uključuju ručnu izradu od karbonskih vlakana i čeličnih komponenti, vučnu šipku od titana, podesivu kočnicu, brzo otpuštanje osovine za jednostavnu promjenu trake, sustav smanjenog otpora za kutove, bočne ploče od nehrđajućeg čelika, patentirani Pump Action sustav rezanja s valjkastim lancem te duljinu od 53″ ili 134 cm. Unatoč svim tim značajkama, masa praznog aplikatora iznosi samo 2,518 kg, što ga čini iznimno laganim.

 

Columbia Predator aplikator za papirnatu traku izrađen je s posebnom pažnjom i preciznošću u najmodernijoj tvornici Columbia u Kanadi. Ovaj proizvod je ponosno označen kao MADE IN CANADA, što jamči visoku kvalitetu i pouzdanost.

Dodatne značajke koje čine Columbia Predator aplikatorom iznimnim su brzo otpuštanje osovine za jednostavnu promjenu trake, zglob za gužvanje od nehrđajućeg čelika, bubanj za kabel i bočne ploče koje pružaju izdržljivost i otpornost na habanje. Također, pločasta glava omogućuje brzo otpuštanje trake, dok spojka za zaustavljanje klipa olakšava rukovanje.

Columbia Predator aplikator može nositi do 12 rola papirnatih traka duljine 150 metara dnevno, odnosno 1800 metara papirnate trake, ovisno o vrsti posla kojim se bavite. Bilo da gradite kuće, vile ili urede, ovaj alat će vam omogućiti učinkovito i brzo nanošenje trake, olakšavajući vaše radne procese.

S Columbia Predatorom ne samo da dobivate visoko kvalitetan alat, već i pouzdanog partnera u suhoj gradnji. Njegova iznimna izvedba, preciznost i dugotrajnost omogućuju vam da postignete savršene rezultate i zadovoljite najviše standarde.

Neovisno o tome jeste li profesionalni monter suhe gradnje ili špahtler ili entuzijast koji se bavi suhom gradnjom, Columbia Predator automatski aplikator za papirnatu traku bit će vaš pouzdan alat koji će vas podržati u vašim projektima. Iskoristite prednosti ovog vrhunskog aplikatora i olakšajte si rad s papirnom trakom na knaufu.

Dodatne informacije

Težina 4 kg
Dimenzije 160 × 20 × 20 cm
Marka

Columbia

Možda će vam se također svidjeti…

aplikator za suhu gradnju,columbia,asgard,level 5,tape pro,mud box,zunder,predator,karbonska bazuka,bazuka,gletanje knaufa,gletanje spojeva na knaufu,rigips,knauf,gkb,gkbi,gkf,knauferski alat,špahtlanje,maleraj,malerski alat,alat,profi alat,majstorski alat,garancija,5 god,vrhunski alat,profi
Columbia karbonska bazuka – Predator
2.993,64  (22.555,58 kn) sa PDV

Pretplatite se na newsletter i dobit ćete kupon u iznosu od 50 eura

Upiši se odmah!