fbpx
NAJBOLJA CIJENA

Grabilica za kantu

20,20  (152,20 kn) sa PDV

2% 2 - 3 19,80  (149,18 kn)
3% 3 - 4 19,60  (147,68 kn)
5% 5 + 19,19  (144,59 kn)
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , , Oznake: , , , Najniža cijena: 20,61 € (155,29 kn) sa PDV

Opis

Grabilica za kante koja vam omogućuje da savršeno izvadite materijal iz kante do samog dna zahvaljujući svom zaobljenom obliku, bez gubitka i jedne kapljice.

Grabilica za kantu je proizvedena u SAD-u, kombinirajući vrhunsku kvalitetu i dizajn. Napravljena je od visokokvalitetnih materijala koji su izdržljivi i dugotrajni.

Ova grabilica će vam olakšati rad i uštedjeti vrijeme, omogućavajući vam da efikasno iskoristite svu pastu iz vaše kante. Bez nepotrebnog rasipanja i gubitka materijala, moći ćete ravnomjerno nanijeti pastu na željene površine ili nećete imati potrebe za struganjem po kanti i prljanjem gletera.

Grabilica za kantu je proizvod koji će unaprijediti vaše iskustvo rada s materijalom i omogućiti vam da postignete profesionalne rezultate. Budite korak ispred s ovom inovativnom grabilicom koja je spremna zadovoljiti vaše potrebe.

 

LEVEL5 Grabilica za kantu je opremljena oštricom od nehrđajućeg čelika koja je precizno izrezana kako bi se prilagodila zakrivljenosti većini kanti ovisno o proizvođačima. Njegova lagana ručka od kompozitnog materijala dizajnirana je za udobnost i jednostavno čišćenje. Koristite ovaj LEVEL5 grabilicu za kantu kako biste povećali brzinu i učinkovitost pri uzimanju gipsane mase, morta, žbuke i drugih materijala iz kante.

DIZAJN ZNAČAJKE

Premium oštrica od nehrđajućeg čelika za otpornost na koroziju. Precizno izrezana kako bi se prilagodila zakrivljenosti većine kanti za materijale. Lagana ručka od kompozitnog materijala dizajnirana za udobnost i jednostavno čišćenje. Ostanite organizirani! Svi ručni alati LEVEL5 imaju velike rupe za vješanje. Dizajniran i izrađen uz pomoć gotovo 20 godina povratnih informacija profesionalnih radnika u suhoj gradnji.

 

Oblik isporuke:

  • 1x grabilica za kantu

Dodatne informacije

Težina 0,3 kg
Marka

Level 5

Jamstvo

1 godina

Grabilica za kantu
20,20  (152,20 kn) sa PDV

Pretplatite se na newsletter i dobit ćete kupon u iznosu od 50 eura

Upiši se odmah!