fbpx

TapeTech EasyClean® bazuka za apliciranje trake u suhoj gradnji

2.080,43  (15.675,00 kn) sa PDV

Dostupno uz narudžbu

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , Oznake: , ,

Opis

TapeTech EasyClean® aplikator pištolj je najnapredniji alat za ugradnju trake u suhoj gradnji koji nudi TapeTech. Poklopac EasyClean® oslobađa se s brzim okretanjem vijka za pojedinačno pričvršćivanje i čini izmjenu trake lakšom nego ikad. Možete očekivati ​​veliku TapeTech kvalitetu u odnosu od ostalih aplikatora.

TapeTech  EasyClean® automatski aplikator  definira kvalitetu, trajnost i vrijednost. Aplikator istodobno koristi traku i dovoljnu količinu materijala za sve spojeve u suhoj gradnji – što dramatično poboljšava učinkovitost rada. Ploča EasyClean® može se ukloniti sa samo četvrtina okreta za brzo i jednostavno čišćenje ili servis. Bočne ploče od nehrđajućeg čelika, zajedno s tvrdom anodiziranom šipkom i bubnjem za kabele, sprečavaju koroziju i osiguravaju dugi vijek trajanja. Podesiva kočnica omogućuje podešavanje i održavanje željene napetosti na glavnim kotačima. Podesiva kočnica omogućuje podešavanje i održavanje željene napetosti na glavnim kotačima. Kontrolna cijev ima zatvorene valjke koji pružaju najudobnije prianjanje i štite vaše ruke od štipanja koje se može dogoditi kod drugih marki. Integrirana kuka na držaču špulne omogućuje vam da objesite aplikator na skelu. Manji promjer novog zaštitnika cijevi osigurava maksimalnu udobnost i ne zahtijeva nikakav alat za uklanjanje radi lakšeg čišćenja i zamjene kabela.Sve ove značajke su najbolje jamstvo za profesionalne završne radove u graditeljstvu.

Upute za korištenje:

Kontrolna cijev je produljena 6cm i dodani su kotači koji omogućuju lakše i udobnije rezanje trake. Klizni kotači su uvučeni u prirubnice na svakom kraju kontrolne cijevi i djeluju  pri upravljanjem rezača kod zaustavljanja vaše ruke.

Najbolje od svega, nema labavih dijelova koji se mogu zamijeniti ili ponovno instalirati. Da biste zamijenili valjke trake, uhvatite žicu držača trake blizu kraja postolja kalema i pritisnite ga dolje i van kroz utor za pričvršćivanje. Zakrenite žicu za zadržavanje gore i odmaknite se, promijenite valjke trake, gurnite novu rolu do kraja na postolje kalema. Vratite pričvrsnu žicu natrag i gurnite ju  u utor za pričvršćivanje. To je tako jednostavno!

Nema gnjavaže oko promjene trake!!  Zaustavljanje trake poboljšano je kako bi se pojednostavile promjene trake. Metalne i izložene glave vijaka zamijenjene su glatkom, zaobljenom plastičnom klipnjačom koja se lako skida i ponovno instalira. Za uklanjanje zaustavnog klipa, podignite jezičak za blokiranje i okrenite zaustavni vijak u smjeru suprotnom od kazaljke na satu. Nakon uvrtanja, povucite graničnik s trake i izvršite izmjenu kabela prema uobičajenom postupku. Za ponovnu ugradnju poravnajte jezičke vodilica s utorima i gurnite ga u kraj suženja, okrećući se u smjeru kazaljke na satu. Nastavite savijati dok jezičak ne uskoči na svoje mjesto. Ako je pravilno orijentiran, potrebno je zahtijevati vrlo malu silu za postavljanje stop. Mijenjanje kabela nikada nije bilo lakše!

SADA S PRILAGODLJIVIM SUSTAVOM KOČENJA! Ova nova značajka omogućuje vam prilagodbu kočionog sustava prema vašim osobnim željama. Sada imate kontrolu nad kočnicom. Također se može podesiti jače ili labavije na Vašem aplikatoru.

Dodatne informacije

Težina 3,90 kg

Možda će vam se također svidjeti…

TapeTech EasyClean® bazuka za apliciranje trake u suhoj gradnji
2.080,43  (15.675,00 kn) sa PDV

Pretplatite se na newsletter i dobit ćete kupon u iznosu od 50 eura

Upiši se odmah!