Akcija!

Papirna kutna traka tuff-tape

Najniža cijena: 30,00  (226,04 kn)
Snižena cijena: 27,00  (203,43 kn)

Opis

Papirna kutna traka Tuff-Tape je idealna za profesionalnu obradu unutarnjih i vanjskih kuteva te ravnih spojeva natprosječnih dužina bez potrebe za dodatnim spojevima.

Ova iznimno kvalitetna traka je vidno jača i otpornija na pucanje od klasične papirne trake ili bandaž trake, što je čini izvrsnim izborom za brojne primjene.

Zahvaljujući dužini od 30,50 metara, Tuff-Tape omogućuje obradu kutova u jednom komadu bez potrebe za spajanjem i mogućnošću pucanja.

To štedi vrijeme i povećava učinkovitost rada. Dodatno, ova traka omogućuje zapunjavanje već u prvom sloju, te se drugi sloj materijala može nanositi odmah po završetku prvog, bez potrebe za čekanjem da se prvi sloj osuši.

Ova karakteristika pruža ubrzanje procesa obrade i omogućuje značajne uštede vremena.

Tuff-Tape je također vodootporna, što znači da je prikladna za primjenu i u vlažnim prostorima poput kupaonica, sauna, kuhinja ili na vanjskim površinama.

Njena otpornost na pukotine, vodu i vlagu čini je pouzdanom opcijom čak i u uvjetima s visokim opterećenjem vlage.

Bez obzira na to koristite li je u domaćinstvu ili u industrijskom okruženju, ova traka će se nositi s izazovima i pružiti dugotrajne rezultate.

Prije početka korištenja Tuff-Tape trake ili Knauf traka za kutove, potrebno je izmjeriti željenu dužinu te je odrezati škarama i presavinuti.

Zatim je jednostavno ugraditi na već naneseni materijal.

S obzirom na svoju širinu od 5 centimetara i dužinu od 30,5 metara, ova traka pruža dovoljno materijala za obavljanje različitih projekata, bez potrebe za čestim rezanjem i gubitkom vremena.

Uz sve navedene prednosti, Tuff-Tape traka zamjenjuje standardnu papirnatu traku,  čime se olakšava montaža i postiže veća učinkovitost.

Bez nabora i mjehurića, rezultati su glatki i estetski privlačni. Samoljepljiva bandažna traka te knauf papirna traka se više ne koriste na spojevima sa povečanim opterečenjem.

 

Opis isporuke:

1 x rola trake 30,5metara

Dodatne informacije

Težina 1 kg
Dimenzije 20 × 20 × 5 cm

Možda će vam se također svidjeti…

Papirna kutna traka tuff-tape
Najniža cijena: 30,00  (226,04 kn)
Snižena cijena: 27,00  (203,43 kn)

Budite prvi koji će saznati za naše popuste i nove proizvode

Upiši se odmah!