fbpx
Search
Search
Mirka Dust bag Fleece DE 1025 vrečica za usisavač

Mirka Dust bag Fleece DE 1025 vrečica za usisavač

9,50 

Na zalihi

Popust Količina Iznos
2% 2 - 3 2%
3% 3 - 4 3%
5% 5 - 10 5%
10% 11 + 10%

Opis

Mirka Dust bag Fleece DE 1025 vrečica za usisavač je od polietilenskog flisa sa kartonskom prirubnicom, posebno dizajniranih za Mirka usisivač model 1025 L. Ove filter vrećice su esencijalni dodatak vašem usisivaču, pružajući vrhunsku učinkovitost u skupljanju prašine i održavanju čistoće vašeg radnog okoliša.

Sastav materijala ovih vrećica kombinira izdržljivost polietilenskog flisa s čvrstoćom kartonske prirubnice, čime se postiže optimalna ravnoteža između dugotrajnosti i učinkovitosti. Polietilenski flis osigurava visoku učinkovitost filtracije od 99%, čime se zadržavaju i najmanje čestice prašine unutar vrećice, dok kartonska prirubnica pruža stabilnost i sigurnost tijekom upotrebe.

Vrečicac za usisavač je dizajnirana sa posebnom pažnjom prema potrebama korisnika usisivača Mirka modela 1025 L. Njihov prilagođeni oblik omogućava lako postavljanje i zamjenu, čime se štedi vaše dragoceno vrijeme i olakšava održavanje usisivača.

Osim visoke filtracije i izdržljivosti, ovaj materijalni sastav čini vrećice otpornim na habanje i trganje, pružajući dugotrajnu učinkovitost čak i u zahtjevnim uvjetima rada. Investirajte u kvalitetu i osigurajte optimalne performanse vašeg Mirka usisivača s našim vrećicama od polietilenskog flisa sa kartonskom prirubnicom. Održavajte svoj radni prostor čistim i sigurnim uz naše vrhunske proizvode.

 

Dodatne informacije

Težina 0,3 kg

Možda će vam se također svidjeti…

Mirka Dust bag Fleece DE 1025 vrečica za usisavač
Mirka Dust bag Fleece DE 1025 vrečica za usisavač
9,50 

Pretplatite se na newsletter i dobit ćete kupon u iznosu od 50 eura

Upiši se odmah!