fbpx
Search
Search
Magnetni držač 6 kutova 37,5kg

Magnetni držač 6 kutova 37,5kg

13,25 

Popust Količina Iznos
2% 2 - 3 2%
3% 3 - 4 3%
5% 5 - 10 5%
10% 11 + 10%
SKU: 42-C0477 Kategorije: , , , Oznake: ,

Opis

Magnetni držač 6 kutova 37,5kg za zavarivanje i metalne radove pruža praktično rješenje za sigurno i precizno držanje metalnih dijelova tijekom različitih procesa obrade metala.

Ovaj inovativni alat osmišljen je kako bi olakšao rad u radionicama i na gradilištima, pružajući korisnicima pouzdanost i praktičnost u svakodnevnim zadacima zavarivanja, montaže ili popravaka metalnih konstrukcija.

Jedna od ključnih značajki ovog držača je njegova sposobnost da se lako pričvrsti na metalne površine zahvaljujući snažnom magnetu ugrađenom u njegovu strukturu. To omogućuje stabilno držanje čak i tijekom zahtjevnih zadataka zavarivanja ili lijepljenja metalnih dijelova, pružajući sigurnost i preciznost u radu.

Osim što olakšava rad tijekom zavarivanja ili montaže, ovaj magnetni držač također je koristan alat kada je potrebno postaviti metalne konstrukcije pod određenim kutem.

S označenim kutovima od 30, 45, 60, 75, 90 i 135 stupnjeva, korisnicima pruža mogućnost postavljanja metalnih dijelova u željeni položaj s lakoćom i preciznošću.

Izrađen od visokokvalitetnog i izdržljivog čelika, ovaj držač je dizajniran da izdrži teške uvjete rada i redovitu uporabu bez gubitka funkcionalnosti ili snage pričvršćivanja.

Njegova čvrsta konstrukcija osigurava dugotrajnu pouzdanost i trajnost, čineći ga nezamjenjivim alatom u svakoj radionici ili gradilištu.

Uz sve navedene značajke, magnetni držač za zavarivanje i metalne radove predstavlja neizostavan dio opreme za profesionalne zavarivače, montažere i sve ostale radnike koji se bave obradom metala.

Njegova praktičnost, pouzdanost i jednostavna uporaba čine ga ne samo korisnim alatom, već i vrijednim dodatkom svakom radnom okruženju koje zahtijeva preciznost i učinkovitost u radu s metalima.

 

Dodatne informacije

Težina 1,25 kg
Sila privlačnosti

37,5 kg

Stupanj

30°, 45°, 60°, 75°, 90°, 135°

Možda će vam se također svidjeti…

Magnetni držač 6 kutova 37,5kg
Magnetni držač 6 kutova 37,5kg
13,25 

Pretplatite se na newsletter i dobit ćete kupon u iznosu od 50 eura

Upiši se odmah!