fbpx
Level 5 završni set

Level 5 završni set

3.162,50  (23.827,86 kn) sa PDV

Dostupno uz narudžbu

Opis

Level 5 alati za automatsku završnu obradu zidova u suhoj gradnji su najnovija generacija vrhunskih alata koji se ističu svojom izvanrednom kvalitetom i neusporedivom pouzdanošću na terenu.

Ovi alati su pravi radnici koji će vam olakšati svakodnevni rad i omogućiti vam da svoje zadatke obavljate učinkovito, brzo i jednostavno.

Kada se odlučite za Level 5 proizvode za ugradnju papira i završnu obradu razine 5, možete biti sigurni da ćete dobiti alate vrhunske izvedbe i pouzdanosti. U industriji suhe gradnje diljem svijeta, naši alati su dokazani radnici koji su ostvarili najbolji rekord pouzdanosti na terenu.

Knauf alat za bandažiranje je izrađen od vrhunskih materijala, poput aluminija za zrakoplove i visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika. Aluminijske komponente su dizajnirane za dugotrajnu otpornost na koroziju, što znači da ćete ih moći koristiti dugi niz godina bez problema.

Ovi alati su iznimno prilagodljivi i lako se prilagođavaju vašim potrebama. Svaki alat prolazi kroz provjeru kvalitete prikladnosti i završne obrade prije nego što se pusti u prodaju, što znači da možete biti sigurni da ćete dobiti alate vrhunske kvalitete.

Level 5 završni set uključuje različite alate, poput pumpe za automatsko punjenje alata sa materijalom iz kante preko ventila za punjenje, flatbox za nanošenje druge ruke na spojeve knaufa nakon apliciranja papirne trake Delko Zunderom ili bazukom, kutni box s produživom ručkom za nanošenje ravnomjernog protoka spoja preko zalijepljenih unutarnjih i vanjskih kutova te kutnu glavu 6,4cm za završnu obradu unutar uglova zidova i stropova.
Kada koristite Level 5  za automatsku završnu obradu zidova u suhoj gradnji, možete biti sigurni da ćete dobiti vrhunske rezultate koji će oduševiti vaše klijente. Ovi alati vam omogućuju da svoj posao obavljate brže i jednostavnije, što znači da ćete moći raditi više poslova u kraćem vremenu. Zbog svoje izvrsne kvalitete i pouzdanosti, Level 5 je pravi izbor za svakog profesionalnog finišera zidova u suhoj gradnji koji cijeni vrhunsku izvedbu i dugotrajnost.
Uz Level 5, možete biti sigurni da ćete ostvariti iznimne rezultate i zadovoljiti visoke standarde u industriji suhe gradnje. Ovi alati su pouzdani partneri koji će vam olakšati svakodnevni rad i omogućiti vam da postignete vrhunsku završnu obradu zidova.
Neka završni set bude vaš “proizvođač novaca”, osiguravajući da svaki dan radite s najboljim alatima na tržištu. Dodatno, s najdužim jamstvom od 7 godina bez ikakvih problema u industriji, Level 5 stavlja vaše povjerenje i zadovoljstvo na prvo mjesto.
Neovisno o tome jeste li profesionalni izvođač suhe gradnje ili strastveni DIY entuzijast, Level 5 će vam omogućiti da postignete vrhunske rezultate u završnoj obradi zidova. Iskoristite njihovu vrhunsku kvalitetu, prilagodljivost i jednostavnost korištenja kako biste postigli besprijekorne rezultate i ostvarili zadovoljstvo svojih klijenata.

Uz naše alate za ugradnju papira i završnu obradu razine 5, imate sve što vam je potrebno da izvedete profesionalnu i estetski privlačnu završnu obradu zidova u suhoj gradnji. Uživajte u prednostima njihove izvanredne izvedbe, pouzdanosti i dugotrajnosti kako biste postigli iznimne rezultate koji će ostati trajni. Suha gradnja je postala jednostavnija nego ikad prije!

Započnite s završnim setom još danas i iskusite razliku koju donose u vašem radu i kvaliteti završne obrade zidova.

 

Level 5 završni set uključuje (bazuka za knauf nije uključena ):

  • pumpa  i nastavak za pumpu “valva”
  • flatbox 25cm
  • flatbox 30cm
  • produživa ručka za flatbox
  • kutni box s produživim teleskopom
  • kutna glava 6,4cm

Dodatne informacije

Težina 16,5 kg

Možda će vam se također svidjeti…

Level 5 završni set
Level 5 završni set
3.162,50  (23.827,86 kn) sa PDV

Pretplatite se na newsletter i dobit ćete kupon u iznosu od 50 eura

Upiši se odmah!