fbpx
NAJBOLJA CIJENA

Mirka set Leros 950CV i Dust extractor 1230 L PC

2.174,31  (16.382,34 kn) sa PDV

1.518,96  (11.444,60 kn)
655,35  (4.937,73 kn)
Kupovinog ovog seta ostvarujete dodatnih 4% popusta.
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , Oznake , , , , , Najniža cijena: 1.550,60 € (11.683,00 kn) sa PDV

Opis

Mirka LEROS predstavlja revolucionarnu brusilicu za zidove i stropove koja se ističe svojom jedinstvenom tehnologijom bez četkica. Ova izvanredna brusilica je opremljena brojnim karakteristikama koje je čine idealnim alatom za različite zadatke u obrtničkim i građevinskim poslovima brušenja zidova.

Jedna od ključnih prednosti ovog uređaja je njegova kompaktna težina od svega 3,5 kilograma. To znači da je rad s ovom brusilicom iznimno udoban i omogućuje dulje radno vrijeme bez umora. Korisnik će cijeniti ovu karakteristiku, posebno tijekom većih projekata.

Mirka LEROS također nudi impresivnu fleksibilnost s glavom za brušenje koja može rotirati za 180 stupnjeva. Ova inovativna značajka omogućuje korisnicima da pristupe površinama iz optimalnog kuta i postignu ergonomičniju radnu poziciju. Nasumično orbitalno kretanje brusilice pruža precizne i kontrolirane rezultate koji se besprijekorno prilagođavaju operatorovim pokretima.

Poseban dizajn glave za brušenje i podloška omogućuje rad vrlo blizu uglova i rubova, što je često izazov kod tradicionalnih brusilica. Ova funkcionalnost omogućuje precizno brušenje i savršeno završavanje.

Još jedna izvanredna karakteristika Mirka LEROS brusilice je njena fiksacijska točka glave za brušenje koja je postavljena blizu površine. To dodatno stabilizira proces brušenja, čineći ga učinkovitijim i preciznijim.

Osim toga, brusilica je opremljena Bluetooth povezivošću koja omogućuje korisnicima da prate vibracije, brzinu i podatke o upotrebi putem aplikacije myMirka. Ovo pruža dodatnu kontrolu nad alatom i olakšava praćenje njegove učinkovitosti.

Uz Mirka LEROS 950CV dolazi i praktična torba za nošenje koja olakšava prijenos i čuva vaš alat. S ovom brusilicom i svim njezinim funkcijama, dobivate potpuno opremljen alat za postizanje profesionalnih rezultata u svim projektima na zidovima i stropovima.

 

Pružajući sve što vam treba za brusenje i finiširanje površina s najvećom preciznošću i udobnošću. Mirka LEROS je rješenje koje će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike u građevinskoj i obrtničkoj industriji.

 

 


 

Ovaj profesionalni usisivač za prašinu opremljen je visokoperformantnim motorom i turbinom koji zajedno stvaraju vakuum od impresivnih 250 mbar i osigurava protok zraka od 4.500 l/min. Zahvaljujući svojoj pametnoj AutoStart funkciji, ovaj uređaj ne samo da povećava vijek trajanja motora, već i značajno smanjuje razinu buke, pružajući vam tiši radni okoliš.

Osim toga, usisivač ima ravan vrh s prostorom za praktično pohranjivanje alata i opreme, a veliki kotači omogućuju jednostavno manevriranje čak i po neravnim površinama. Sustav čišćenja filtra je također prilagodljivu opciju Push&Clean.

Uz to, usisivač ima praktična rješenja za pohranu crijeva i kabela, čime se olakšava transport uređaja. Uz svaki uređaj dolazi i vrećica od flisa za prašinu kako biste mogli odmah početi s čišćenjem.

 

Napomena: Preporučujemo upotrebu Mirkinih antistatičkih crijeva (koja nisu uključena) kako biste postigli maksimalnu učinkovitost i sigurnost.

 

 

 

Oblik isporuke:

  • MIRKA LEROS 950CV WALL SANDER 225MM PAD+SCREWS BAG

  • MIRKA DUST EXTRACTOR 1230 L PC EU 230V

 

Dodatne informacije

Oblik isporuke

1x MIRKA LEROS 950CV Wall Sander 225mm pad+screws Bag
1x MIRKA Dust Extractor 1230 L PC EU 230V

Možda će vam se također svidjeti…

Pretplatite se na newsletter i dobit ćete kupon u iznosu od 50 eura

Upiši se odmah!