fbpx
Search
Search
Ključ za skelu 19/22 + PU vezica
NAJBOLJA CIJENA

Ključ za skelu 19/22 + PU vezica

Original price was: 36,50 €.Current price is: 32,86 €.

Nema na zalihi

Opis

Ključ za skelu 19/22 + PU vezica sa čeličnom žicom za alat na uvlačenje je najpopularnija i najsvestranija.

To je jednostavan način povezivanja alata. Namotano uže za alat je vrlo jako i izdržljivo, idealno za korištenje na radnom pojasu ili na narukvici. PU vezica sa čeličnom žicom može biti vrlo svestrano, bilo da radite s lakim ili teškim alatima. Uvlačne trake za alat je vrlo čvrsta i može se zaključati na mjestu na potrebnoj duljini. Uže za zapešće može biti podesivo, gdje se za prilagodbu duljine koristi sustav kuka i petlja, ili verzija koja se naziva potezna i dizajnirana je za korištenje u blizini pokretnih strojeva.

 

Značajke:

 1. Ugrađena čelična žica, jaka napetost.
 2. Super elastičan, dobar oporavak, nije lako deformirati.
 3. Vanjski PU materijal, mekan i fleksibilan.
 4. Metalna kopča, 360° rotacija.
 5. Čvrsta veza, jaka i ne otpada.
 6. U zelenoj boji

 

Čegrtaljka za skele, često nazivana i ključem za skele, predstavlja neizostavan alat za sve graditelje visokih konstrukcija.

Namijenjene specifično za montažu skela, čegrtaljke su nezamjenjiv alat pri radu na visini. Uz ovu inovativnu čegrtaljku koja dolazi u veličinama 19 i 22 mm, opremljenu praktičnom krilnom maticom, brzo i jednostavno pritežete ili otpuštate spojnice u tren oka.

Ovaj ključ predstavlja obavezan dodatak za svakog majstora koji se bavi postavljanjem skela, zidanje, fasadnim radovima ili bilo kojim zadatkom koji zahtijeva rad na visini.

Njegova univerzalna primjena obuhvaća sve moderne vrste spojnica za skele. Ovaj ključ je esencijalni alat, “must-have” za sve majstore koji postavljaju skele ili rukuju spojnicama. Efikasnost rada uz ovu čegrtaljku je neusporediva s tradicionalnim okastim ključem, omogućavajući znatno brži napredak. Ako je potrebno, brz i jednostavan prijelaz rada u suprotnom smjeru olakšava okretno krilce .

Ključ je izrađen od izdržljivog čelika te je testiran pod velikim okretnim momentima, izdržavajući čak 243 Nm. Ova iznimna čvrstoća jamči pouzdano pritezanje i otpuštanje skelskih spojnica. Ključ je lagan, težine svega 0,6 kg, i praktične duljine od 31,5 centimetra.

 • Čegrtaljka s okretnim krilcem
 • Dvosmjerna čegrtaljka
 • Prikladno za sve krilaste matice 19/22
 • Veličine ključeva: 19 i 22 mm
 • Duljina: 31,5 cm
 • Težina: 600g
 • Boja crna
 • Čelik

 

 

 

 

Zašto čegrtaljka za skele 19 i 22 mm s ključem za krilnu maticu?

Čegrtaljku za skele koristite kako biste zategnuli i otpustili spojnicu na skeli. Ova dvosmjerna čegrtaljka za skele ima dvije veličine ključeva (19 i 22 mm) te ključ za krilnu maticu.

Praktično: čegrtaljka za skele s užetom za zaštitu od pada i držačem Budući da ponekad radite na velikim visinama, korisno je imati set koji uključuje uže za zaštitu od pada s odgovarajućim držačem. Na taj način vaša čegrtaljka za skele ne može pasti, a alati vam ne smetaju dok se penjete. Na samoj čegrtaljci za skele postoji rupa na koju možete pričvrstiti uže za zaštitu od pada. Vrlo praktično.

Naručite svoju čegrtaljku za skele odmah online na art-visum.hr
Želite li da vam ova čegrtaljka za skele 19 i 22 mm bude isporučena za 2 radna dana? Naručite je odmah online! Imate još pitanja? Slobodno nas kontaktirajte, rado ćemo vam više reći.

 

 

Oblik isporuke:

 • 1x ključ za skelu
 • 1x PU vezica

 

 

 

Dodatne informacije

Težina 0,7 kg
Dimenzije 31,5 × 3 × 3 cm
Težina

600 gr + 100 gr

Boja

Crna + Zelena

Materijal

Čelik + PU materijal

Dužina

31,5 + 45 do 150cm

Namjena

Rad na visini na demontaži i montaži skele + spriječavanje pada predmeta sa visine

Garancija

1 godina

Oblik isporuke

1 x ključ
1 x PU vezica

Možda će vam se također svidjeti…

Pretplatite se na newsletter i dobit ćete kupon u iznosu od 50 eura

Upiši se odmah!