fbpx
Search
Search
Flatbox Columbia 20 cm Columbia ponosno nudi najširi izbor visokokvalitetnih flatboxova na globalnom tržištu, a naš model Columbia 20 cm je istinski primjer izvrsnosti. Ovaj izuzetni alat dolazi bez teleskopske ručke, pružajući vam svestranost i mogućnost prilagodbe prema vašim individualnim potrebama i preferencijama. Svaki Columbia flatbox je izrađen s pažnjom i precizno podešen kako bi pružio besprijekorne ravne spojeve tijekom godina korištenja. Naša posvećenost kvaliteti osigurava da svaki flatbox ostane pouzdan i učinkovit alat u vašem arsenalu. Zupčasti kotač koji se nalazi na ovom modelu ne samo da olakšava rad već i štiti osovinu od habanja tijekom rotacije kutije na zupčaniku. To znači da možete računati na dugotrajan rad bez gubitka performansi. Svaki flatbox Columbia 20 cm izrađen je ručno koristeći samo najkvalitetnije američke aluminijske i čelične dijelove. Naša stručna proizvodnja odvija se u vrhunskom pogonu smještenom u Kanadi, gdje se svaki proizvod podvrgava strogim standardima kvalitete kako bi se osigurala vaša potpuna satisfakcija. Uz Columbia flatbox 20 cm, osiguravate si alat koji će vam pružiti ne samo izvrsne rezultate već i trajnu pouzdanost koja će vam olakšati svaki posao nivelacije i gletanja.
NAJBOLJA CIJENA

Flatbox Columbia 20 cm sa produživom ručkom SET

Original price was: 1.207,50 €.Current price is: 1.147,13 €.

Popust Količina Iznos
2% 2 - 3 2%
3% 3 - 4 3%
5% 5 - 10 5%
10% 11 + 10%

Opis

Flatbox Columbia 20 cm sa produživom ručkom SET je nezaobilazan alat za sve vaše potrebe u gipsarskim radovima. Bez obzira jeste li profesionalni obrtnik ili DIY entuzijast, ovaj set će nadmašiti vaša očekivanja i pružiti vam vrhunske rezultate.

Columbia je sinonim za kvalitetu i pouzdanost, a ovaj set ne razočarava. S najširim izborom visokokvalitetnih flatboxova na svijetu, Columbia je postavila standarde u industriji. Flatbox je pažljivo izrađen i fino podešen kako bi godinama pružao izvrsne ravne spojeve. Osim što jamči profesionalne rezultate, flatbox je i iznimno izdržljiv zahvaljujući upotrebi američkih aluminijskih i čeličnih dijelova.

Posebno treba istaknuti kotačiće koji štite osovinu od habanja dok se kutija kreće po knauf pločama. Ovo osigurava dugotrajnu upotrebu i konzistentne rezultate bez obzira na učestalost korištenja. Ručno izrađen u vrhunskom pogonu u Kanadi, svaki detalj ovog seta odražava vrhunsku obradu i pažnju posvećenu svakom aspektu dizajna.

Kombinacija kvalitete, izdržljivosti i preciznosti čini ovaj set neizostavnim alatom u vašoj radionici ili na gradilištu. Bez obzira radite li na manjim popravcima ili velikim projektima, Flatbox Columbia 20 cm sa produživom ručkom SET će biti vaš neprocjenjivi saveznik u postizanju savršeno glatkih i profesionalnih rezultata.

Možda će vam se također svidjeti…

Pretplatite se na newsletter i dobit ćete kupon u iznosu od 50 eura

Upiši se odmah!