fbpx
Search
Search
Flatbox 18cm Level 5 s teleskopom 76-106cm
NAJBOLJA CIJENA

Flatbox 18cm Level 5 s teleskopom 76-106cm

Original price was: 799,00 €.Current price is: 722,74 €.

Popust Količina Iznos
2% 2 - 3 2%
3% 3 - 4 3%
5% 5 - 10 5%
10% 11 + 10%

Opis

Flatbox 18cm Level 5 s teleskopom 76-106cm koja se može prilagoditi u rasponu od 76-106 cm je visokokvalitetni alat namijenjen profesionalcima u izvođenju suhe gradnje. Ovaj alat je idealan za brzo i učinkovito nanošenje druge ruke spojne mase na spojeve knaufa, nakon apliciranja papirnate trake pomoću Delko Zundera ili bazuke.

Značajke:

  • Visoka kvaliteta: Izrađen je od vrhunskih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i pouzdanost alata u profesionalnoj uporabi.
  • Ubrzava posao: Flatbox značajno ubrzava proces završne obrade, omogućujući brže i efikasnije nanošenje spojne mase na spojeve.
  • Jednostavno punjenje: Alat se lako puni pomoću pumpe s nastavkom. Nakon punjenja, jednostavno ga povucite po spoju za ravnomjerno nanošenje mase.
  • Gladi neravnine: Zbog odlično oblikovane konstrukcije, flatbox lagano klizi čak i preko laganih neravnina, osiguravajući ravnomjerno i glatko nanošenje mase.

Prednosti:

  • Profesionalna učinkovitost: Osmišljen za profesionalce, ovaj flatbox omogućava visoku učinkovitost i preciznost u radu.
  • Podesiva teleskopska ručka: Teleskop koji se može prilagoditi u duljini od 76-106 cm pruža dodatnu fleksibilnost i udobnost tijekom uporabe.
  • Jednostavnost korištenja: Ergonomičan dizajn omogućuje jednostavnu i laganu upotrebu, čak i tijekom duljeg vremena.

Opis proizvoda – dodatno: Flatbox se koristi u kombinaciji s ručkom za flatbox za učinkovito nanošenje zakrivljenog, pernatog sloja spojne mase preko ljepljenih ravnih spojeva na zidovima i stropovima.

LEVEL5 flatboxi imaju kućište od aluminija vrhunske kvalitete koje je anodizirano za izuzetnu izdržljivost i jednostavno čišćenje. Opremljeni su fleksibilnim držačem oštrice od mesinga i oštricom od nehrđajućeg čelika, kao i klizačima i obućom od nehrđajućeg čelika. Kotačić za podešavanje krune nudi šest postavki (uključujući “široko otvoreno”), tako da se može dozirati idealna količina mase na zid kako bi se osigurali konzistentni, profesionalni rezultati.

LEVEL5 flatboxi imaju vrhunsku brtvu pritisne ploče od kompozitnih materijala, a ukošeni rubovi na kućištu omogućuju jednostavno otvaranje i zatvaranje. Sama pritisna ploča se također otvara ekstra široko za jednostavno čišćenje.
Svi LEVEL5 flatboxovi su kopatibilni sa raznim dužinama teleskopa od 76 centimetara do 190 centimetara.

Ovaj “combo” je idealan nakon ugradnje papirnate trake sa bazukom.

 

Oblik isporuke:

1x Flatbox 18cm širine druge generacije

1x Teleskop produživi 76 – 106 cm

Dodatne informacije

Težina 4,3 kg
Brend

Level 5

Oblik isporuke

1x flatbox 18cm
1x teleskop

Možda će vam se također svidjeti…

Pretplatite se na newsletter i dobit ćete kupon u iznosu od 50 eura

Upiši se odmah!