fbpx
Search
Search
DEWALT unutarnji kutni valjak s produživim teleskopom

DEWALT unutarnji kutni valjak s produživim teleskopom

543,75 

Dostupno uz narudžbu

Popust Količina Iznos
2% 2 - 3 2%
3% 3 - 4 3%
5% 5 - 10 5%
10% 11 + 10%

Opis

DEWALT unutarnji kutni valjak s produživim teleskopom 78-121cm predstavlja vrhunski alat koji će transformirati vaš proces gletanja traka. Ovaj proizvod je osmišljen kako bi vam pružio profesionalne rezultate uz maksimalnu učinkovitost i dugotrajnost.

Glavne značajke ovog valjka uključuju čvrsto aluminijsko tijelo s tvrdim anodiziranim premazom koji jamči dugotrajnu izdržljivost i jednostavno čišćenje. S ojačanim ležajevima i podloškama, ovaj valjak je dizajniran za teške uvjete rada, osiguravajući nesmetan rad čak i u najzahtjevnijim situacijama.

Osim toga, DEWALT unutarnji kutni valjak opremljen je snažnim kotačima od nehrđajućeg čelika koji smanjuju otpornost na oštećenje rubova tijekom slučajnih padova, što osigurava da će ovaj alat trajati i u najzahtjevnijim radnim okolinama.

Ovaj valjak je posebno dizajniran za uklanjanje zračnih džepova ili viška mase za fuge između svježe nanesene trake i knaufa. Njegova funkcionalnost omogućuje vam da traku čvrsto postavite u kut, osiguravajući besprijekorne rezultate kod gletanja.

DEWALT unutarnji kutni valjak s produživom ručkom 78-121cm je neizostavan alat za svakog profesionalnog ili hobističkog gletatelja. S njegovom kombinacijom izdržljivosti, učinkovitosti i praktičnosti, ovaj valjak će ubrzati vaš radni proces i osigurati visokokvalitetne rezultate koji će zadovoljiti i najzahtjevnije potrebe.

Dodatne informacije

Težina 2 kg

Možda će vam se također svidjeti…

DEWALT unutarnji kutni valjak s produživim teleskopom
DEWALT unutarnji kutni valjak s produživim teleskopom
543,75 

Pretplatite se na newsletter i dobit ćete kupon u iznosu od 50 eura

Upiši se odmah!