fbpx
Search
Search
DeWalt mlaznica za pumpu

DEWALT mlaznica za pumpu

93,75 

Dostupno uz narudžbu

Popust Količina Iznos
2% 2 - 3 2%
3% 3 - 4 3%
5% 5 - 10 5%
10% 11 + 10%

Opis

DeWalt mlaznica za pumpu predstavlja ključni dodatak u arsenalu svakog profesionalnog gipsara ili majstora suhe gradnje. Namijenjena je preciznom punjenju flatboxova i drugih boxova koji se koriste u procesu gletanja knauf ploča, pružajući korisnicima efikasan i praktičan alat za postizanje vrhunskih rezultata.

Ova mlaznica za punjenje flatboxova DeWalt ističe se svojim robusnim aluminijskim tijelom koje je tvrdo presvučeno radi izdržljivosti i jednostavnog čišćenja. Kvalitetna mlaznica za punjenje i kabel od nehrđajućeg čelika osiguravaju pouzdanu izvedbu i dugotrajnost čak i u zahtjevnim radnim uvjetima.

Jedna od ključnih prednosti DeWalt mlaznice za punjenje je njezina dužina koja je veća od standardnih modela na tržištu. Ovo omogućuje lakše i praktičnije punjenje, smanjujući smetnje između alata koji se puni i kante. Precizno projektirana montažna prirubnica omogućuje brze izmjene na guščjem vratu ako je potrebno, pružajući korisnicima dodatnu fleksibilnost i efikasnost u radu.

DeWalt mlaznica za punjenje flatboxova dizajnirana je s ciljem kompatibilnosti s pumpama za punjenje boxova koje nude većina velikih marki. To znači da je ovaj dodatak praktičan i svestran alat koji se može koristiti s različitim modelima pumpi, pružajući korisnicima mogućnost izbora i prilagodbe prema njihovim specifičnim potrebama.

Ukratko, DeWalt Mlaznica za pumpu predstavlja neophodan dodatak za svakog profesionalca u suhoj gradnji koji traži pouzdan, efikasan i praktičan alat za postizanje vrhunskih rezultata u radu. Ovaj proizvod kombinira vrhunsku kvalitetu izrade s intuitivnim dizajnom, pružajući korisnicima neusporedivu vrijednost i performanse na gradilištu.

Dodatne informacije

Težina 0,5 kg

Možda će vam se također svidjeti…

DeWalt mlaznica za pumpu
DEWALT mlaznica za pumpu
93,75 

Pretplatite se na newsletter i dobit ćete kupon u iznosu od 50 eura

Upiši se odmah!