fbpx
Search
Search
DEWALT gušćji vrat

DEWALT gušćji vrat

123,75 

Dostupno uz narudžbu

Popust Količina Iznos
2% 2 - 3 2%
3% 3 - 4 3%
5% 5 - 10 5%
10% 11 + 10%
Kategorije: ,

Opis

DEWALT guščji vrat je nezamjenjiv alat u procesu punjenja automatskog tapera, poput DeWalt bazuke. Ovaj guščji vrat dolazi s zakrivljenom cijevi opremljenom gumom presvučenim osloncem koji osigurava stabilnost tapera tijekom punjenja, sprječavajući pritom moguća oštećenja ili ogrebotine na površini taperske cijevi.

Izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika i zaštićen antikorozivnim premazom, DEWALT guščji vrat garantira dugotrajnu strukturalnu čvrstoću i otpornost na koroziju čak i pod teškim radnim uvjetima.

Univerzalni dizajn DEWALT guščjeg vrata omogućuje mu kompatibilnost s pumpama za spojeve i automatskim taperima većine vodećih marki na tržištu. Njegov precizno izrađeni nosač za montažu omogućuje brzu zamjenu između guščjeg vrata i ventila za punjenje, pružajući korisnicima praktičnost i fleksibilnost u radu.

Dodatna zaštita osigurana je vinilnom oblogom na nosaču za montažu taperske cijevi, čime se sprječava oštećenje završne obrade taperske cijevi. Integrirana noga pruža stabilnost tijekom korištenja, čime se osigurava preciznost i sigurnost u radu.

DEWALT alati za suhozidnu obradu poznati su po svojoj izdržljivosti, a DEWALT guščji vrat nije iznimka. Sa vodećim 10-godišnjim ograničenim jamstvom, možete biti sigurni da ćete dobiti alat koji će nadmašiti vaša očekivanja i pružiti vrhunske rezultate u vašim projektima.

 

Dodatne informacije

Težina 0,8 kg

Možda će vam se također svidjeti…

DEWALT gušćji vrat
DEWALT gušćji vrat
123,75 

Pretplatite se na newsletter i dobit ćete kupon u iznosu od 50 eura

Upiši se odmah!