fbpx
Search
Search
DeWalt flatbox 25cm

DeWalt flatbox 25cm

575,00 

Dostupno uz narudžbu

Popust Količina Iznos
2% 2 - 3 2%
3% 3 - 4 3%
5% 5 - 10 5%
10% 11 + 10%

Opis

DeWalt flatbox 25cm  širine predstavlja inovativni alat dizajniran za efikasno gletanje knauf spojeva u suhoj gradnji, omogućujući korisnicima postizanje profesionalnih rezultata s minimalnim naporom. Ovaj alat osigurava precizno nanošenje materijala na zidove i stropove, što rezultira ravnomjernim i postojanim slojem koji je ključan za besprijekorni završni izgled.

Kućište DeWalt flatbox 25cm izrađeno je od vrhunskog aluminijskog materijala, koje je dodatno eloksirano tvrdim slojem kako bi se osigurala izvanredna izdržljivost i jednostavno čišćenje. Opremljen je fleksibilnim držačem oštrice od mesinga i oštricom od nehrđajućeg čelika, što omogućuje precizno nanošenje smjese i ravnomjerno glađenje površine.

Regulator za podešavanje nudi 5 postavki kako bi se osigurala optimalna količina materijala za nanošenje na zidove i stropove, što rezultira dosljednim i profesionalnim rezultatima svaki put. Vrhunska kompozitna brtva pritisne ploče osigurava pouzdano zatvaranje i otvaranje kućišta, dok zakošeni rubovi olakšavaju manipulaciju alatom.

DEWALT Flatbox je opremljen neoštećujućim kotačima s izdržljivim ležajevima, što osigurava iznimno glatko kretanje alata i lakše rukovanje. Ovaj alat učinkovito nanosi ravnomjeran sloj materijala na ravne i sučeone spojeve na zidovima i stropovima, dok su rubovi spojeva savršeno izvedeni kako bi se postigao besprijekoran završni izgled.

Fleksibilni držač oštrice od mesinga i oštrica od nehrđajućeg čelika omogućuju precizno nanošenje smjese, dok podesiva krunica osigurava preciznu količinu materijala za nanošenje. Ukratko, DEWALT Flatbox širine 25 cm predstavlja neophodan alat za sve profesionalce u suhoj gradnji koji teže vrhunskim rezultatima i efikasnosti u radu.

Dodatne informacije

Težina 1,6 kg

Možda će vam se također svidjeti…

DeWalt flatbox 25cm
DeWalt flatbox 25cm
575,00 

Pretplatite se na newsletter i dobit ćete kupon u iznosu od 50 eura

Upiši se odmah!