fbpx

DEM banjo aplikator za ugradnju papirnate trake

144,00  (1.084,97 kn) sa PDV

Opis

Dem banjo je visokokvalitetni alat za suhu gradnju koji se koristi za obradu spojeva na gipsanim pločama. Izrađen je od aluminijske legure visoke kvalitete, što ga čini izdržljivim i dugotrajnim. Ovaj aplikator omogućuje precizno razdvajanje papirnate trake od materijala, što je ključno za postizanje glatke i ravnomjerne površine.

Jedna od glavnih prednosti Dem banjo aplikatora je njegova podesiva poluga s palcem koja omogućuje korisnicima kontrolu nad količinom nanosnog materijala. To znači da se mogu postići različite debljine slojeva, prilagođene specifičnim potrebama projekta. Također dolazi s podesivom naramenicom koja olakšava nošenje i korištenje alata tijekom rada.

Osim funkcionalnosti, Dem banjo aplikator nudi i udobnost tijekom uporabe. Drvena ručka osigurava dobro prianjanje i smanjuje umor ruku tijekom rada. To je važno za korisnike koji provode duže vrijeme radeći na obradi spojeva.

Dem banjo aplikator je pouzdan alat koji će zadovoljiti potrebe profesionalnih obrtnika u suhoj gradnji. S visokom kvalitetom izrade i praktičnim značajkama, olakšava postizanje visokih standarda završne obrade na gipsanim pločama.

 

Oblik isporuke:

  • 1 x DEM banjo aplikator

Dodatne informacije

Težina 1,8 kg
Materijal

Aluminij

Težina

1,8

Dimenzija pakiranja

59 x 26 x 8

Kompatibilno

Papirnate trake, Kurt trake, Fibafuse

Možda će vam se također svidjeti…

DEM banjo aplikator za ugradnju papirnate trake
144,00  (1.084,97 kn) sa PDV

Pretplatite se na newsletter i dobit ćete kupon u iznosu od 50 eura

Upiši se odmah!