fbpx
Search
Search
valjak 500mm 10 mm mikrovlakno za lak i lazuru

Valjak 500mm 10 mm mikrovlakno za lak i lazuru

24,10 

Dostupno uz narudžbu

Popust Količina Iznos
2% 2 - 3 2%
3% 3 - 4 3%
5% 5 - 10 5%
10% 11 + 10%

Opis

Specijalni valjak od 500mm je vrhunski proizvod namijenjen za korištenje vitrifikatora ili impregnacije, lazura i raznih lakova za drvo ili neki drugi materijal gdje je prijeko potrebna vrhunska završnica. Ovaj valjak je izrađen od visoko otpornog materijala sa 10 mm mikrovlakno. Njegova veličina od 500mm omogućuje učinkovito nanošenje premaza na veće površine, što je ključno za postizanje profesionalnih rezultata i sa čistom završnicom.

Ne propustite priliku za dobivanje ovog vrhunskog vitrifikatora, laka i lazure! Dajte vašim površinama potrebnu zaštitu i istaknite njihovu prirodnu ljepotu.

Ako tražite vrhunski valjak za podne premaze, specijalni  valjak od 500mm s 10mm mikrovlaknom je pravi izbor za vas. S njegovom izdržljivošću, pouzdanošću i sposobnošću ravnomjernog nanošenja premaza, osigurat ćete profesionalne rezultate koji će oduševiti vaše klijente sa savršenom završicom estetskog izgleda. Ne čekajte, iskoristite prednosti ovog valjka i postignite vrhunske rezultate u svojim podnim premazima. Preporuča se za korištenje glatkih i ravnih površina za glatku završnicu.

 

Oblik isporuke:

  • 1x valjak

Dodatne informacije

Težina 0,3 kg
Marka

L´outil Parfait

Možda će vam se također svidjeti…

valjak 500mm 10 mm mikrovlakno za lak i lazuru
Valjak 500mm 10 mm mikrovlakno za lak i lazuru
24,10 

Pretplatite se na newsletter i dobit ćete kupon u iznosu od 50 eura

Upiši se odmah!